诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

電影名稱   竊聽風雲 (Overheard)
電影種類 drama
電影語言 Catonese
主要演員 劉青雲,古天樂,吳彥祖,張靜初,方中信
導演 麥兆輝,莊文輝
電影簡介 電影以金融犯罪為題材,劉青雲、古天樂和吳彥祖飾演的“竊聽三人組”,是刑事情報科的竊聽精英成員,通曉從傳統常規到高科技的各種竊聽及反竊聽的器材,專門負責跟蹤、竊聽及收集情報,今次任務是深入金融中心竊取機密資料,因而得知股市內幕交易消息,可是他們不惜隱藏情報,更挺而走險以身試法,令他們一步步泥足深陷…
[ Edit Movie Info ]
睇o左既朋友﹐歡迎入o黎俾俾分(按右邊星星)﹐同埋講講齣戲您鐘唔鐘意好嗎(中英文回覆都無問題)!

Hi!!! You are welcome to discuss about this movie. Come on! Tell us whether you like it or not! Your review can be in either Chinese or English. You may also use the Star Rating System to rate this movie (right side).

此主題只供影評討論,如要尋找有關此電影的分享,請試試 >> 天藍幫您「搜」

This thread is for movie review only, if you are looking for online sharing of this movie, please try >> 天藍幫您「搜」
Rating:
2 reviews
標題: 竊聽風雲 (Overheard) (2009-7-30)
Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

竊聽風雲 (Overheard) (2009-7-30)

Despite the few loopholes in the plot as some said, it was a pleasant movie experience for me as an audience. i am up for discussions if interested.

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Agree, at least it runs quite smooth and each character performs  nicely

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-11-5 01:34 PM 發表
Agree, at least it runs quite smooth and each character performs  nicely

generally speaking. i gauge a film by the amount of engagement it's capable of bringing me in,
and "overheard" certainly has plenty of that.

IMO:
you just can't beat the subtlety of 劉青雲's acting skills.

古天樂 has been improving since 黑社會.

吳彥祖, 方中信, 林嘉華, 王敏德 do fairly well as usual.

note: 王敏德's role reminds me of 何鴻燊. lol

最後編輯: Coolio : 2009-12-5 02:41 AM
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我俾既四分主要係俾 劉青雲,古天樂,吳彥祖,方中信 既演技,每位都做得好好!  造型方面,古天樂 個角色俾到觀眾 一個新鮮既感覺,加上古既演技,令個角色更有說服力,令觀眾更投入。

王敏德 反而 都係 王敏德,佢做奸唔係第一次啦,但我反而覺得佢以前做得更出色!

唔知點解,見到有好多 TVB 既演員既?  

劇情方面,我自己初頭有少少捉錯路,不過及時扭番正。 當佢係一套劇情片為主,帶少少偵探 feel 就岩數。  其中我最喜歡係佢探討人性,表面上好似係叫緊我地唔好行差踏錯,注成大錯,但實際上係挑戰緊觀眾,令我都不禁會問下自己: 「如果我係佢,我會唔會咁做呢?」

戲中亦有講及好多現代都市人既問題,幾值得反思。

我比較失望既係,佢擺得唔夠多橋段係「竊聽」方面,只係用「竊聽」黎帶出條主線,呢個就係我所講既「捉錯路」勒。

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

有人話造電影需要使命感﹐帶給我們視聽之娛以外﹐還要涉一點民心教化。人物必須
有血有肉﹔故事才能搔到癢處。我想如你重看時﹐選定一角式不論是古、劉、吳、
方代入跟著電影走﹐你會得另一種體會。

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mikhop     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 55045

精華 0
帖子 6
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2022-8-11

这个世界不会总对我们保持和风细雨的态度,尤其是当你做得还不够到位时,更难免受到指摘。但那些当年让自己极其不适的人或事,其实事后看来,无一不是对自己难得的磨练。
幸运飞艇走势图福彩双色球走势图幸运时时彩走势图

頂部

kericnnoe1964     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 55047

精華 0
帖子 41
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2022-12-15

發表於 2022-12-15 02:39 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 kericnnoe1964 為MSN好友 通過MSN和 kericnnoe1964 交談
要玩就要玩第一的DG真人

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

Coolio:
mickeyGoUp:

最後回覆日期: 2009-12-4 08:48 PM
  編輯帖子
快速美言