诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   - NONE -

Set by admin on 2009-10-27 12:00 AM
標題: 10月27日(星期二) 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

sodog, wa yours is worse than mine!! *touch wood*  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-10-27 09:46 發表
i see!  sorry 我初頭誤會左添!  因為 sodog 話個仔打完針唔肯訓,所以先逼得不已用絕招同佢遊車河,佢都冇話成日係咁,您即刻話咁樣唔好,我先以為一次半次都唔好!  等我仲同 minnie 講話唔好再俾小米係車訓添!   ...

我只係話有 report 講 carseat 瞓係唔好, 個 report 都無講瞓幾多次先出事, 咁作為家長的我地, 自不然免得就免啦!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-10-27 09:56 發表

我諗我俾A仔惹返轉頭﹐最衰你把口依家連我都俾人隔離﹗i have sore throat, cough, running nose, lack of energy, except fever, so should not be swine!

米奇把口一向都係咁"開口中"o架啦, 但無次係好野咁o者!

其實 ... 係咪一早要隔離小 a 先o岩呢?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我留意到一樣野,就係唔單只係震震下令小米係車咁好訓,最主要係架車行駛時個 motion 呢!  因為我試過用人手震/搖張 carseat,作用唔大,但一開車佢就收聲,如果未訓 "凜",停紅燈佢又會知喎,一開車佢又 ok 番!  有咩計可以係屋企都俾到佢呢種 feel 令佢容易入睡呢?  都係冇架喇,有就發喇!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

kakakaka,仲有邊次開口中呀?  我都唔記得喎!  

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

豬流感若會中﹐呢度兩個確係高危﹐一個收養隻人頭豬﹐一個本身已經叫傻豬。

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

整個架吊起張床仔,床仔下整幾個車輪。再準備一部跑步機,把床仔個車輪同跑步機條皮帶接觸,開慢跑or set program 上山or落山...掂呀呀

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

sodog, kakakaka!!! 咁得人驚???

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, haha 可能得喎!  不過佢只係原地踏步,冇個 forward motion 喎.....

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
不過佢只係原地踏步,冇個 forward motion 喎....

Hmm......I think he can feel the motion.  And if you set the program, then the running will go faster or slower and up and down.  I think that can cheat his feeling.  Ho Ho Ho Ho!

頂部

快速美言