诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   - NONE -

Set by admin on 2009-10-12 12:00 AM
標題: 10月12日(星期一) 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

10月12日(星期一) 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

sunday marathon...go guy go!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

sunday marathon?  有發生過架?

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-10-12 05:17 AM 發表
sunday marathon?  有發生過架?

hm, it happens every year wor,

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

有 d 咁事??  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

今晚呀女又係滿場飛, 佢同每枱都打招呼 ....

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

哈哈,好似我 cousin 個仔,臨訓前要係樓梯上大聲哎落黎演說一番,但冇人知佢講乜,我估大概係 "我去訓先,招呼唔到,您地玩得開心 d!!"

最後編輯: mickeyGoUp : 2009-10-12 12:34 PM

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-10-12 12:33 PM 發表
哈哈,好似我 cousin 個仔,臨訓前要係樓梯上大聲哎落黎演說一番,但冇人知佢講乜,我估大概係 "我去訓先,招呼唔到,您地玩得開心 d!!"

你肯定你cousin個仔唔係爆粗?

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
你肯定你cousin個仔唔係爆粗?

咩人諗咩野啦!  

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-10-12 12:01 PM 發表
今晚呀女又係滿場飛, 佢同每枱都打招呼 ....

It never happened to my 2 kids before they reach 5 and it won't happen for the 3rd either....they were not allowed to leave chairs in public palces like restaurants unless they need to get food or nature call. McDonald's play house, Chuckie cheese, game rooms are exception.
We were well trained and had no problem. They even hate kids fooling around

頂部

快速美言