遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: LOST Season 3
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我唔係咁鍾意 Juliet      雖然我知道有好多野佢係被迫冇得揀      

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
MT: 我同佢結咗婚   都可以同你一齊

係囉!  您係女仔您點睇呢?  我就覺得佢兩個都鐘意,但梗有一個佢係鐘意多 d 既.. 我覺得編劇有心賣關子。

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我捉摸唔到 Juliet.. 可能因為佢近得阿 Ben 多!  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-9-8 11:00 AM 發表
係囉!  您係女仔您點睇呢?  我就覺得佢兩個都鐘意,但梗有一個佢係鐘意多 d 既.. 我覺得編劇有心賣關子。

i reall don't know    佢唔係揀咗 sawyer o架啦咩     點解見到 jack 對 juliet 好    佢會 upset    咁樣對 sawyer 好唔 fair   

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

您唔覺得佢成日只係用 sawyer 做佢既洩肉工具架咩?  

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:

I don't like her......

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, 女角中您最鐘意邊個呢?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-9-8 10:26 PM 發表
ben, 女角中您最鐘意邊個呢?

not too many female characters there      kate, claire, sun, rose, juliet, who else ???

已經死 jor o個 d 計唔計 ???   ana lucia, shannon     

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-9-8 10:11 PM 發表

覺呀       sawyer is hot   

其實我覺得 kate 係鍾意 jack o架            

但係佢係同 sawyer 一齊咗啦嘛      jack 都知呀      jack o係個 cam screen 度見到 kate 同 sawyer 訓埋一齊佢都 upset o架      佢放棄咗         所以佢返o黎 beach 都對 kate 冷淡咗      

呀       如果果日 kate and locke and sayid 冇去到救 jack       唔知個 story 會變成點呢      

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

ah ben 佢地捉 jor locke's 老豆     叫 locke 殺死老豆     係咪試佢呀      

頂部

快速美言