遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: LOST Season 3
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Let me review the season 2 and 3 wiki first.. hang on

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
MT: hm ...    one more question        如果唔係個 island 有乜野特別能量     咁又點解釋 locke 對腳會行得番同 rose 個病會無端端好番呀 ???????    in flashback   rose 話病情嚴重得番 1 年命

一定係有 d 能量!  仲係同 Electromagnetic 有關添.. S02 最後果集都話有 d 人搵緊 d "Electromagnetic" 野... 同埋講到 "Desmond accidentally allowed the timer to run out, the magnetic force pulled Oceanic Flight 815 toward the island"... 可能呢 d 能量可以醫病都未定!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

其實飛機失事斷開 2 邊佢地唔死得已經係迷     

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
hahahaha    how do you know    i like sawyer better than jack i don't know why   he is my favour character in LOST

haha.. 咁您鐘意靚仔,裡面得 Jack 同 Sawyer 最靚仔,而 Jack 可能性格太率直,唔夠吸引;反而 Sawyer 果種不羈中帶點人情味,外剛內柔,表面似係唔係好 care,其實又有義氣又重感情 (從 d flashback 睇到),我都幾喜歡佢!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
MT: 其實飛機失事斷開 2 邊佢地唔死得已經係迷

但係咪都有好多人係死左架呢?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

個能量可以醫病      

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-9-5 05:16 AM 發表
但係咪都有好多人係死左架呢?

四十幾人生還啦   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-9-5 05:15 AM 發表
haha.. 咁您鐘意靚仔,裡面得 Jack 同 Sawyer 最靚仔,而 Jack 可能性格太率直,唔夠吸引;反而 Sawyer 果種不羈中帶點人情味,外剛內柔,表面似係唔係好 care,其實又有義氣又重感情 (從 d flashback 睇到),我都幾喜歡佢! ...

米奇萬歲            sawyer is hot   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

咁如果個能量可以醫病     點解 ben 會生腫瘤呀 ?   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

咁係咪即係 locke and rose 唔可以離開個島呀 ?     我仲記得 when boone climb up 上個小型飛機度o個陣    locke 對腳突然行唔到    boone 出 jor 事又行得番   

頂部

快速美言