诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   食 blueBerries 食到飽

Set by zebra on 2009-8-17 12:49 AM
標題: 8月17日(星期一) 食 blueBerries 食到飽 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
主動少少, 先可以破呀大少千世劫咁o者

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
佢 arm arm 走咗    仲同我 bye bye

see, 妳白白浪費o左個機會啦! 就算唔o岩妳都 keep 住o麻, 可能其他姊妹呢!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
佢地 ??

米奇理論: 老泥妹沖涼洗到乾淨晒, 無晒老泥, 咪解決o左呢個社會問題o羅

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-8-17 10:49 PM 發表
see, 妳白白浪費o左個機會啦! 就算唔o岩妳都 keep 住o麻, 可能其他姊妹呢!   

missed   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-8-17 10:50 PM 發表
米奇理論: 老泥妹沖涼洗到乾淨晒, 無晒老泥, 咪解決o左呢個社會問題o羅

icic     我點知米奇有 follow 我地 conversation 啫        無端端閃出o黎話沖完涼   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

好心帶路 少女上賊車遭性侵
更新日期:2009/08/16 04:09

〔社會中心/台北報導〕不要上陌生人的車!

就讀北市某國中的14歲少女,日前放學途中遇到駕車男子佯裝問路,少女好意上車帶路,結果被對方持刀強逼喝下摻有安眠藥的果汁,先在車內被性侵,隨後又被帶往木柵貓空山區某民舍內,再被歹徒同夥輪流性侵,直至翌日才被釋放。

少女身心受創,數日後透過管道向警方報案;轄管警方鑑於少女許多記憶片段且模糊,指證涉嫌人及案發地點不易,現逐一彙整資料偵辦中。

警方表示,這名少女日前晚間9點自補習班放學,獨自行經台北市信義路五段,遇到一名轎車駕駛佯裝問路,少女好心指點路徑,但對方假裝不了解,轉而要求她上車帶路,少女不疑有詐,上車坐在副駕駛座指路。

由於對方行駛方向一直與少女指示不符,逐漸往山區移動,她心生警覺要求下車,對方卻掏出小刀露出猙獰面孔,先把車停在路邊暗處,強迫少女喝下摻有安眠藥的果汁,待藥性發作,在車上性侵少女得逞。

據少女片段記憶指出,她隨後昏沈沈的被帶到指南路三段的貓空附近,一處有兩層樓的民宅,當時另有一名歹徒在屋內等候,兩人撕破她內衣褲,多次輪流對她性侵害和變態性行為。

她向警方說,直到翌日晚間,她才又被載回到先前上車的地點釋放,對方隨即駕車離去,她未及記下對方車號,只記得歹徒臉上有許多青春痘。

=======================================

oh my gosh    poor girl   

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-8-17 10:56 PM 發表
更新日期:2009/08/16 04:09

〔社會中心/台北報導〕不要上陌生人的車!

就讀北市某國中的14歲少女,日前放學途中遇到駕車男子佯裝問路,少女好意上車帶路,結果被對 ...

Even an eight year old know that getting on a stranger's car means disaster. Eventhough it's a tragedy, it's for sure avoidable.

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
poor girl   

但有乜理由上人車咁蠢o架! 上星期呢邊都有類似 case 呀, 詳細我聽唔到, 但我知有一女仕好心, 車一位想坐順風車的男子, 點知 .... 上車無耐, 該男子亮出手槍迫令長逹 14 hrs 車程到 toronto!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-8-17 11:01 PM 發表

Even an eight year old know that getting on a stranger's car means disaster. Eventhough it's a tragedy, it's for sure avoidable.

小女生涉世未深     很多地方都要多加強教育與輔導   

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

特然諗起第1 次見 MT, 如果當日我架車上無 chloe 同蛋嫂, 唔知佢會唔會上車呢?

頂部

快速美言