诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   無人記得要開標題

Set by ultraegg on 2009-8-12 02:22 PM
標題: 8月12日(星期三) 無人記得要開標題 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

The supermarket name is:  McEwan

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

This unique gourmet market by renowned Chef Mark McEwan, houses the perfect blend of exceptional food, including Mark's own line of takeaway cuisine, and genuine service in an environment designed specifically to delight your senses.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: waa.. $79.99/lb?

我真係覺得一世人點都要試一次整磅上咁食!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Lawrence and Don Mills.  Don mills center

都係o個頭啦, 富豪區

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-8-12 12:44 AM 發表

預埋我...唔該.....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

ben, richmond hill 有間叫 ... longstar (好似) 係yonge / 16th, 有得咁食呀, 限時內食得晒仲 free 添!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-8-12 12:44 AM 發表

咁拎緊綜援o個D全部都應該跳河?

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
咁拎緊綜援o個D全部都應該跳河?

點解咁講? 佢地先係高收入人仕呀, 又唔駛交稅, 又多福利金拎, 又要呢樣又有樣! 好似我呢類先係真正的低收入, 稅前好好睇, 但稅後 ....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

簡單一個例子: single mom, 個個月有千幾收, 然後 baby 除o左一般牛奶金, 又有另一樣拎, 再加上低收入, 又有幾百, 加埋房屋, 一個月唔駛做都白收二千幾三千, 你仲話佢地係低收入?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:

I think so too.  I am not picky to eat only expensive food, i can eat cheap food also.  But just want to try once in life.

頂部

快速美言