诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   有乜好名

Set by mpiipm on 2009-7-24 12:08 AM
標題: 7月24日(星期五) 有乜好名 嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-7-24 07:08 AM 發表
These:

I picked the second one for his Chinese visa!!

he is sooo cute        

what is he looking on the first pic ?   

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-7-24 07:09 AM 發表

he is sooo cute        

what is he looking on the first pic ?   

ME!!!! It's taken from a mall photo booth. SoMaMa holding him up and he just saw me outside, very funny indeed!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-7-24 07:13 AM 發表

ME!!!! It's taken from a mall photo booth. SoMaMa holding him up and he just saw me outside, very funny indeed!!

haha      funny boy      and u know what   he looks just like u   

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

I gonna get off the office and talk to u all later this evening if my daughter doesn't IM that i doubt it!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

今晚係最後一晚食牛筋腩麵啦

蛋嫂仲未返屋企, 我好似未結婚時咁

不過 .... 仲悶過以前, 因為唔想出去蒲!

MT, 算啦, 妳串O左大少傻豬咒, 正如 sodog 所講, 係要經返千世先解到啦!

另外, 唔怪得o尋日發生日全食啦, 仲要係最長時間的日全食, 原來係奧班馬同 sodog 一齊出現 .... 你地 2 個一齊, 真係要打醒12分精神, 腦筋轉慢少少都跟唔到呀!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

mt 屋企有無夏桑菊 ?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-7-24 07:18 AM 發表
今晚係最後一晚食牛筋腩麵啦

蛋嫂仲未返屋企, 我好似未結婚時咁

不過 .... 仲悶過以前, 因為唔想出去蒲!

MT, 算啦, 妳串O左大少傻豬咒, 正如 sodog 所講, 係要經返千世先解到啦!

另外 ...

大佬蛋  要經返千世先解到 ...  咁好大獲        

zebra and sodog 一齊出現         怪唔之得我牙肉痛   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-7-24 07:22 AM 發表
mt 屋企有無夏桑菊 ?

冇呀       煲 jor 一大煲竹蔗矛根水    落 1 片片糖    一陣間飲勝 jor 佢  

煲埋粥    加 jor 3 粒皮蛋    食死我      

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

清涼降火飲品

■山楂冰糖水

材料:山楂600克、冰糖30克

做法:將山楂加水煮沸,以冰糖調味即可。

效用:山楂可以減緩發炎傳導因子,降低發炎指數。

■番茄優酪汁

材料:有機小番茄100克、優酪乳1瓶(180~200㏄)

做法:將小番茄用水燙一下,讓皮裂開,以果汁機加優酪乳打成果汁即可。

效用:番茄含有維生素C及茄紅素,抗氧化效果佳。

■菊花甘草茶

材料:小菊花20克、生甘草15克、冰糖20克

做法:將小菊花及生甘草加水煮沸,以冰糖調味即可。

效用:菊花和甘草含有類黃酮,可以減輕發炎反應。

■冬瓜鮮果飲

材料:冬瓜50~60克、草莓5粒、香蕉半根、水120㏄

做法:將上述材料以果汁機打成飲料。用蜂蜜或果糖調味,或打好後再加優酪乳。冬瓜可以一人份為單位,削皮切塊冷凍起來,要喝時再取用。

效用:冬瓜可以降血脂、利尿,草莓含維生素C,是抗發炎不可或缺。

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線