遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7月3日(星期五)兩點幾仲未有人開 嘅 雙鬼拍門吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
人頭兄

人頭兄?  You mean 人頭豬 ar?

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-7-3 08:30 AM 發表
咁叫阿嘈同人頭兄拉埋啦!  

For certain people, it's not considered 沖喜!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-7-2 06:30 PM 發表
咁叫阿嘈同人頭兄拉埋啦!  

拉埋咩呀?拉埋你地去玩呀?hehe

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-7-2 07:16 PM 發表

For certain people, it's not considered 沖喜!!

you read my mind,it is from heaven to hell嘛
一世被困,唔好攪我

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

雖然放假, 但忙足一日, 起身同相方家長飲茶, 然後同呀女去公園玩, 之後又要 shopping ... 食埋晚飯, 又要安排呀女沖涼瞓覺, 搞到依家先入到黎!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-7-3 12:36 PM 發表
雖然放假, 但忙足一日, 起身同相方家長飲茶, 然後同呀女去公園玩, 之後又要 shopping ... 食埋晚飯, 又要安排呀女沖涼瞓覺, 搞到依家先入到黎!

poor bro egg.....

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

well, maybe he enjoyed this kind of lifestyle!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 小美 於 2009-7-2 14:35 發表
唉, 繼我個 hdd 死左之後, 我老公架車係 parking lot 俾人 hit n run!!!!

我做錯咩野

o艾o也, 我一放假小美先出現o既? 好耐無見妳啦!

但撞鬼o羅, 一見就係 bad news! 係 parking 比人撞, 報 insurance 都要自己負責一部份, 真係唔抵呀

最後編輯: ultraegg : 2009-7-3 12:50 PM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-7-2 17:19 發表
you are not the darkest in the world
my sis's bf's car crashed into another car because they had to avoid hitting the little girl crossing the street
when his car goes to repair shop, he got a rental car
the rental got hit n run too....
so dark.... twice car accidents in 2 weeks

咁第1單 "avoid hitting the little gir" 係佢唔o岩喎, 撞到人唔可以話係黑仔o羅!

咁我都試過 1 星期內比人撞 2 次車, 係結婚前的事啦!

第1單係自己車比人打橫直撞 (hit & run), 好彩當時蛋嫂唔係坐我車, 唔係就大件事啦! 之後揸架 rental car 唔夠 1個鐘, 又比人 running red light 撞到車頭都無埋! 仲要比rental card 間保險公司追數, 要我比錢整車先, 之後唔關我事先比返錢我!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2009-7-3 00:39 發表
poor bro egg.....

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-7-3 00:44 發表
well, maybe he enjoyed this kind of lifestyle!!

盜王未瞓唔奇, 佢邊時間仲早, sodog 未瞓先奇喎?

都唔算慘啦, 都係行下街咁o者, 明日先大鑊, 要 outtown 行 outlet ... 銀包大出血都似 ....

頂部

快速美言