遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7月3日(星期五)兩點幾仲未有人開 嘅 雙鬼拍門吹水post
tungb     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 593

精華 0
帖子 1712
積分 366   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-9
來自 瘋SHOW茶座
狀態 離線

7月3日(星期五)兩點幾仲未有人開 嘅 雙鬼拍門吹水post

啱啱填完份申請表,入黎裝下,居然仲未有人開post,又唔係星期六日.d人去晒邊

mickeyGoUp :
由於合拼主題,改左個標題少少。

最後編輯: mickeyGoUp : 2009-7-3 06:08 AM

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

7月3日(星期五) 雙鬼拍門 嘅吹水post

唉, 繼我個 hdd 死左之後, 我老公架車係 parking lot 俾人 hit n run!!!!

我做錯咩野

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

we are waiting someone to open the new post....wahakakak

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

阿蛋蛇左﹐冇人將兩個七月三合二為一添﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

is it too serious? what parking lot is it?
Totally my bad since i said 'DOWN  處未算 DOWN'

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

you are not the darkest in the world
my sis's bf's car crashed into another car because they had to avoid hitting the little girl crossing the street
when his car goes to repair shop, he got a rental car
the rental got hit n run too....
so dark.... twice car accidents in 2 weeks

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

嘩,您地鬥黑呀???? 阿嘈果單好似電影橋段!  不過容許我行 d 講句,凡事只要唔係涉及健康,其實都係身外物姐,睇開 d 啦!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-7-2 04:15 PM 發表
嘩,您地鬥黑呀???? 阿嘈果單好似電影橋段!  不過容許我行 d 講句,凡事只要唔係涉及健康,其實都係身外物姐,睇開 d 啦!

佢真係黑到爆啦,佢地下個星期去vancouver,叫咗佢去觀音廟作返個福架啦

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

we need some good news to 沖喜一下!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #9 mpiipm 的帖子

咁叫阿嘈同人頭兄拉埋啦!