遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月30日(星期二) 講講 Google Earth 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

依家有 street view 都好唔錯啦,一樣做到同樣效果

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

which means nothing live.....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
I even don't have gooth earth in my station wor.....

你之前唔係 install o左咩?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: egg, 點樣為知 "玩過"?

咪 install 後 search around 咁o羅

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有 3d buildings,直頭好似親身去左果度走一趟咁,好過齋講好多呢

o岩晒 d 方向盲的人, 印晒出黎, 好似你帶住佢行咁

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
o岩晒 d 方向盲的人, 印晒出黎, 好似你帶住佢行咁

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Flora: which means nothing live.....

用家咪係 live o羅!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

上次(07)去Toronto我用Google Earth模擬過whole trip﹐經Cleveland停Niagara Falls然後到達Toronto﹐Back via Detroit,我將整個行程玩熟﹐條路邊度有油站邊度有休
息站唔會陌生﹐好鬼好用﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
上次(07)去Toronto我用Google Earth模擬過whole trip﹐經Cleveland停Niagara Falls然後到達Toronto﹐Back via Detroit,我將整個行程玩熟﹐條路邊度有油站邊度有休

Wow.  Good idea wor.  I should use google earth to plan my Japan trip....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我用Google Earth模擬過whole trip

咁仲駛乜鬼 gps 呀? 但問題係相的update, 如果真係如官方咁講, 起碼係半年前的事, 咁一下有咩修路 ... etc 改o左, 咪錯晒?

頂部

快速美言