遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月29日(星期一)玩貓敏感吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

i see!  咁有冇話交流下心得咁呢?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-6-28 08:14 PM 發表
i see!  咁有冇話交流下心得咁呢?

都有架,但係得我milo咁煩,又唔食得雞雞咁
人地啲狗狗都無問題

但係啲人話milo仔靚仔喎,佢好鬼開心

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Something that I really don't understand...why all the kids in this generation......always 敏感 with something?  For example, egg, peanuts, fur from dolls, dogs cats and etc...
In our generation.....we don't have much 敏感 issue.  We can eat anything, or touch anything (i mean most of the people....)

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

cho, milo 識聽因讚佢咁醒?    點解佢唔食得雞雞既?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, 係喎.. 以前係我地細所以冇留意定係真係少 d case 呢?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
以後唔準點貓!

tungb 媽: 咁小 b 無事啦o麻? chloe 都係咁, 一見到狗就發晒光, 佢仲唔驚夠膽拍落去, 一手都狗毛, 然後笑到收唔到聲!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-6-28 22:35 發表
ben, 係喎.. 以前係我地細所以冇留意定係真係少 d case 呢?

ben, 米奇: 我覺得係雙方面, 一黎以前唔識咁多野, 無咁留意; 二黎係世界變o左, 多o左好多化學物品, 以前邊有咁多人工假食物? 多o左咁多化學野, 自然令到身體有改變, 自不然多o左問題啦; 而我覺得最重要的一點係, 依家的父母太過緊張, 呢樣唔準試, o個樣又無益, 相對地身體的抵抗力差過以前, 咁有乜法子!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 可澄 於 2009-6-27 19:39 發表
how much do you spend for milo each month? just wondering cheaper to have a dog or a baby?

可澄, 養乜都貴, 只要真係有心同負責任. 養狗都可以貴o架, 就以鄺美雲隻狗為例, 又燕窩又"馬殺雞", 又一身名牌 .... 真係好多人都無咁幸福呀! 咁當然, 養人仔就係最貴啦, 因為人係會長大, 唔同年紀有唔同需要o麻, 單係讀書的費用都有排計

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-6-27 22:34 發表
cho, haha.. 我係咪呢排好傷?  都幾架!  佢 d 片係咁要換.. 好彩之前減價買落咋!

米奇, 你依家就話傷? 咁遲下仲傷呀, 唔好講錢, 有時為o左小 b 的玩具, 真係同人打交先爭到返黎, 又要四周圍咁搵! 或者, cleon 大少少會出街, 自不然多病痛, 又一筆醫療費 .... 再大少少讀 daycare ..... 真係有排你傷呀!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-6-29 12:46 PM 發表

可澄, 養乜都貴, 只要真係有心同負責任. 養狗都可以貴o架, 就以鄺美雲隻狗為例, 又燕窩又"馬殺雞", 又一身名牌 .... 真係好多人都無咁幸福呀! 咁當然, 養人仔就係最貴啦, 因為人係會長大, 唔同年紀有唔同需要o麻,  ...

wow~~~~ 有人呻緊賺極都唔夠......

does anyone know how does goggle earth work????

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有人呻緊賺極都唔夠

唔係賺極都唔夠, 而係跟本唔夠, 連"賺"呢個字都講唔上

頂部