遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月22日(星期一)傻下傻下嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
egg, 咁您又唔洗咁悲觀既,起碼我識既大部份人中,都冇幾多個係十幾歲搞大個肚既

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-6-22 11:22 PM 發表
egg, 咁您又唔洗咁悲觀既,起碼我識既所有人當中,都冇幾多個係十幾歲搞大個肚既

he is worried because chloe is girl    and ur's is boy    and he is worried his girl will be out of control   

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我有信心我同下一代既 in-laws 相處會好過我上一代同我地相處!  除非真係咁唔好彩,佢地係生活亂晒龍,十幾歲搞大人地個肚啦..  呢 d 觀念其實都好睇我地點樣教佢.. 加上有聖經作 reference,應該好好多既..

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
he is worried because chloe is girl    and ur's is boy    and he is worried his girl will be out of control

絕對明白.. 加上 chloe 又咁大膽,乜都敢作敢為!  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
都冇幾多個係十幾歲搞大個肚既

唉 ... 早幾日係我係 facebook 內先睇過班小朋友去旅行時的瘋狂 .... 話就話廿歲人, 但佢地的玩法 .... 我同年時都無玩到咁癲

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
worried his girl will be out of control   

都有少少擔心o架

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-6-22 11:28 PM 發表
絕對明白.. 加上 chloe 又咁大膽,乜都敢作敢為!  

yea yea           she is really the funny one    i am looking forward to see her on thu   

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Both egg and Mickey are Christian?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
乜都敢作敢為

佢真係唔驚, o尋日玩到癲佢仲笑"卡卡"聲 ...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-6-22 11:28 PM 發表
唉 ... 早幾日係我係 facebook 內先睇過班小朋友去旅行時的瘋狂 .... 話就話廿歲人, 但佢地的玩法 .... 我同年時都無玩到咁癲

janine asked my uncle yesterday if she could go skydiving          my uncle said NO  and she is pleasing him now cause she said it's once in a life time   

頂部

快速美言