遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月11日(星期一)終於羅到Dr. Pat Poon 第三期菜單既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-5-11 10:45 發表
呢排 keep 住忙呀 ...   聽日後日仲要學車 ...   生活太充實  

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-5-11 10:52 發表
我大表妹而家學緊車 ...  o係 guelph 練車  auntie 尋日話 mid june 後如果我 weekends 有時間可以一齊去 ...   

我估佢應該無問題啦, 佢咁大膽!

妳同佢一齊係 guelph 教車都好呀, 應該輕鬆 d 無咁多車, 而我地亦安全好多!

其實妳放鬆 d 應該可以教到啦, 揸車唔係咁難o者

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Guys....please forget about the Cinema 350.  Someone bought it in Taiwan and find out it is really sucks.  Please check this:  http://www.mobile01.com/topicdet ... p;t=935602&p=10

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-5-11 11:02 PM 發表

我估佢應該無問題啦, 佢咁大膽!

妳同佢一齊係 guelph 教車都好呀, 應該輕鬆 d 無咁多車, 而我地亦安全好多!

其實妳放鬆 d 應該可以教到啦, 揸車唔係咁難o者 ...

auntie 唔比佢而家 o係 guelph 練車啦   報 jor youth driver school ...  話佢 d 揸車 bad habit 出哂o黎 ...

我會練多 d 車啦 ...  冇問題 ... 我練車冇問題o架 ... 但係考o個陣太緊張 ...  

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

MT, listen to me: Don't think & drive!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-5-11 11:11 PM 發表
MT, listen to me: Don't think & drive!!

hahahaha ...   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

大表妺想o係 guelph 考車  驚 fail   auntie 叫佢o係 toronto 考   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2009-5-11 11:03 發表
Guys....please forget about the Cinema 350.  Someone bought it in Taiwan and find out it is really sucks.  Please check this:  http://www.mobile01.com/topicdet ... p;t=935602&p=10

hihi ben .... 所以我到今時今日都只用 laptop 駁電視, 實有得睇o麻!

我想買呢類好耐啦, 但無法親身機, 所以一直都 on hold! 呢類 product 唔試過真係唔好買呀, 就算去唐人鋪都好, 有事又無得 refund, 等 rma 都唔知幾耐之後先有!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
話佢 d 揸車 bad habit 出哂o黎

咁睇佢係款都知佢唔會乖乖地揸車啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Don't think & drive

sodog .... 你唔係住 toronto 就唔好咁講啦, 累死我地咋! 佢真係諗都唔諗, 橫衝直撞咪死晒都得!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
auntie 叫佢o係 toronto 考

即係想佢教好多次先可以 pass?

頂部

快速美言