遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 曾蔭權唞大氣回答:"我唔想同人狗噏辯論!" 真係精彩!
zebra     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 18849

精華 0
帖子 5376
積分 1568   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-1-3

曾蔭權唞大氣回答:"我唔想同人狗噏辯論!" 真係精彩!

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

回復 #1 zebra 的帖子

http://tw.youtube.com/watch?v=FV57o_mw4v0&feature=related

dang, those three needed to chilll-out, man...LOL

i am sure there are other ways to get their points (directly or indirectly) across without being asked to leave...

but you have to show respect to these few for being man enough to express themselves boldly and directly against all odds.

being a sneaky, surviving worms or so-called "foolish, straight shooters"? you decide.

最後編輯: Coolio : 2009-1-29 12:13 PM

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

我都睇過但係唔知點解佢會咁講囉,或者想講第個字講錯

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

好奇怪, 呀曾生初初上任都做得唔太差, 點越做越衰? 莫非呢個位係受咒的位, 邊個做都衰?

至於佢係咪講錯 ... 我覺得佢心真係咁諗, 一時口快講埋出黎, 但 ... 照理做o左咁多年, 無理由咁唔小心喎

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-30 12:46 AM 發表
好奇怪, 呀曾生初初上任都做得唔太差, 點越做越衰? 莫非呢個位係受咒的位, 邊個做都衰?

至於佢係咪講錯 ... 我覺得佢心真係咁諗, 一時口快講埋出黎, 但 ... 照理做o左咁多年, 無理由咁唔小心喎 ...

可能要變番港督或者變左總統先唔會有詛咒,hahaha
我一定支持架

頂部

快速美言