遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
最實用獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最實用獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最實用獎:3號禮物:北京特色手信
最實用獎:4號禮物:雜錦禮物包
最實用獎:5號禮物:靚靚BB衫
最實用獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最實用獎:7號禮物:手巾壽司定食
最佳(有趣)解釋獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最佳(有趣)解釋獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最佳(有趣)解釋獎:3號禮物:北京特色手信
最佳(有趣)解釋獎:4號禮物:雜錦禮物包
最佳(有趣)解釋獎:5號禮物:靚靚BB衫
最佳(有趣)解釋獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最佳(有趣)解釋獎:7號禮物:手巾壽司定食
對不起,您無權投票。

標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME
  Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

終于有時間upload啦,番到鄉下原來一早就收到啦,早知唔改地址啦
而加先有時間upload,冇帶相機用左手機影低,多謝曬

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

I still not receive anything wor.....

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2009-2-23 09:11 PM 發表
I still not receive anything wor.....

我寄左有差唔多1個week啦,可能要等多幾日
sorry呀,因爲之前冇時間,終于去到啦原來郵政局裝修所以遲左成個星期

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

回復 #23 Brief 的帖子

Hi Brief.  I got it from my mailbox yesterday.  Thanks VERY MUCH!    Is that possible to let me know a little bit history on this thousand dollar bills?  They don't use it in 德國 now?  How much for this in the market price or etc....?  Thanks

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

MT....我終於收到你份禮物啦........多謝哂...........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

比比你終於收到啦     我幾驚會 break                

=========================================

我收到份禮物好耐      但係 ...   oh well ...   而家 upload 啦   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

煩請各位未 upload 相的, 盡快upload.

如本月底還未 upload 當棄權, 遊戲亦會在本月底關閉!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我代小米多謝 uncleegg (ultraegg 新版) 同 auntieegg!!!  

鱷魚仔好 cute!!  d 毛巾仔又襯埋色添!

[attach]47815[/attach]

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我終於搵返條dc cable啦,可以upload啦!
靚靚相架from sodog
我打算用黎擺milo仔張相

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

Brief: 點解呢次好似冇乜人玩咁,上次好多窩
ultraegg: 除o左MT同我, 無人用"回復"喎! 連嘈嘈自己都唔記得!
MT: cho cho ...
MT: 禮物 6 註: 不包括 hard-drive 及 檸檬茶
Brief: sorry冇睇post,哎呀我遲左冇得揀呀
Brief: 邊個咁大整蠱比個北京手信
Brief: ceci 可能會中意既,我個表妹呀3嵗
mickeyGoUp: cho cho 話用 "回覆" 唔係 "回復" 喎!
mickeyGoUp: 我覺得北京帶返黎既手信幾有意思丫! 冇咩問題呀?
mickeyGoUp: 比比送左俾人反而會唔會有 d 可惜呢?
sute_snoopy: 都唔會話可惜既..........有機會可能會再去既......
sute_snoopy: .....同埋男仔有d綉花野...咁又有咩問題呢.....我都識織冷頸巾啦... ....
Brief: 其實講真我覺得你幾似女人哈哈哈
Brief: 雖然頸巾我都發神經織過,不過決不會有第二次!
Brief: 幾時寄得姐
MT: oh my goodness i haven't mail it yet 比比 SORRY i will mail tomorrow i promise
mickeyGoUp: MT!!! 2-19 仲未記? 快 d 快 d!!
mickeyGoUp: egg, 剪左個 barcode 用黎 rebate 姐! 唔係剪左牌子!!
mickeyGoUp: 我會盡快幫我收到既禮物影相 post 出黎!!
MT: 寄 jor lar hope will not break my cup lar
ultraegg: 麻煩未 upload 相的, 請盡快; 另已 pm 各位
ultraegg: 麻煩未 upload 相的, 請盡快; 另已 pm 各位

最後回覆日期: 2009-3-19 10:52 PM
  編輯帖子
快速美言