遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
最實用獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最實用獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最實用獎:3號禮物:北京特色手信
最實用獎:4號禮物:雜錦禮物包
最實用獎:5號禮物:靚靚BB衫
最實用獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最實用獎:7號禮物:手巾壽司定食
最佳(有趣)解釋獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最佳(有趣)解釋獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最佳(有趣)解釋獎:3號禮物:北京特色手信
最佳(有趣)解釋獎:4號禮物:雜錦禮物包
最佳(有趣)解釋獎:5號禮物:靚靚BB衫
最佳(有趣)解釋獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最佳(有趣)解釋獎:7號禮物:手巾壽司定食
對不起,您無權投票。

標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME
  Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-1-27 06:51 AM 發表
To Brief:  

It's ok.   
It's just for fun.  
It's just appreciation from whoever give out the present.  
It's kinda mean for saying "邊個咁大整蠱" ...   

sory sory唔洗咁大反應,我冇咩意思,只不過我一直都覺得d綉花野係女仔野黎架嘛
第一感覺係聯想到古代女人刺繡,同埋我成日笑d男仔fd屋企有綉花既野

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-26 07:37 AM 發表
本來我睇中禮物6: Aluminum Enclosure 可以比我外母用, 但遲o左 ... 咁 ... 禮物4:雜錦禮物包啦

你係咪要禮物6呀?我比你呀,我都想要禮物8

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-1-27 00:39 發表
你係咪要禮物6呀?我比你呀,我都想要禮物8

如果妳真係唔要禮物6, 咁我要呀!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-27 12:01 AM 發表

如果妳真係唔要禮物6, 咁我要呀!

okok... i will take Gift 8 and you take Gift 6

we will leave Gift 4 for sodog then

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

UPDATE:禮物分配如下:
ultraegg --> mickeyGoUp
Brief -->benedictling
mickeyGoUp --> ultraegg
ah_cho --> mpiipm
MT --> sute_snoopy
benedictling --> MT
sute_snoopy --> Brief
mpiipm --> ah_cho

shipping address已經PM大家!
大家收到禮物後可以upload返張相上黎!

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20

我比個新地址你,因為我就黎要搬唔知趕唔趕得切
可以寄去我鄉下,因為果度係固定既住址,同埋我就快要番鄉下啦
地址如下

Nicky
Rochtplein 32
9406NK
Assen
Holland

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20

我仲未收到任何地址

頂部

sonice (心靈寫譜師)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 26

精華 1
帖子 805
積分 304   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-23

must be no.7 la, 13 people can use them at 1 time wor, since the topic is 最實用獎!

by the way, i like the german note

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我o尋日收到禮物, 但未有時間影相, 會盡快!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

今日有少少空閒時間, 快快手upload d 相上黎先!

我係星期一收到的, 多謝米奇!!

果然係唔包括盒檸檬茶.... 真係失望 ...
[attach]46453[/attach]

呢個剪牌 ... 有好加老威的感覺!
[attach]46454[/attach]

內有親筆簽名畫一張! (唔知 ebay 有無價呢? )
[attach]46455[/attach]

親筆簽名畫近照 (埋黎睇埋黎出價啦, 價高者得呀! )
[attach]46456[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部

快速美言