遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
最實用獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最實用獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最實用獎:3號禮物:北京特色手信
最實用獎:4號禮物:雜錦禮物包
最實用獎:5號禮物:靚靚BB衫
最實用獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最實用獎:7號禮物:手巾壽司定食
最佳(有趣)解釋獎:1號禮物:winnie the pooh精美水杯
最佳(有趣)解釋獎:2號禮物:1910年既德國1000蚊
最佳(有趣)解釋獎:3號禮物:北京特色手信
最佳(有趣)解釋獎:4號禮物:雜錦禮物包
最佳(有趣)解釋獎:5號禮物:靚靚BB衫
最佳(有趣)解釋獎:6號禮物:2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
最佳(有趣)解釋獎:7號禮物:手巾壽司定食
對不起,您無權投票。

標題: [禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

[禮物分配 p.2] 送舊迎新 牛年交換禮物 GAME

經過一連幾日禮物大召集後,我地一共有7個參加者
而家就一次過公開晒所有禮物比大家睇下,無參加既係咪好後悔呢?

參加咗既會員有以下幾位:
ultraegg
Brief
mickeyGoUp
ah_cho
MT
benedictling
sute_snoopy
mpiipm

揀禮物活動而家正式開始,所有參加者要使用"回覆"function揀禮物
寫出你想要既禮物號碼就可以,先到先得,如果已經比人揀咗既禮物就唔可以再揀
三日時間,香港時間1月28日12:00am截止
我將會隨機分配剩餘未被揀既禮物比未有揀禮物既參加者

所有會員(連同其他無參加交換禮物既會員)可以參加投票活動
投出:最佳(有趣)解釋獎
         最實用獎

禮物1:winnie the pooh精美水杯
簡介:present from my friend ...  never been used ~

禮物2:1910年既德國1000蚊
簡介:私人珍藏... 作爲禮物既原因係因為我有2張,所以冇乜所謂

禮物3:北京特色手信
簡介:其實呢份係我三年前去北京時戈陣買既手信....但之后放左落個櫃度....一直放到前幾日先搵返出黎......
而我戈陣去北京都好開心...希望可以同大家分享我呢份喜悅........

禮物4:雜錦禮物包
簡介:
內容:chopstick kids易學筷子一set,m&m Vegas原子筆,bath & body work pineapple mango room spray
點解用唔著:
1) 筷子本來買黎比自己用,學下揸筷子,但係買咗返黎擺咗好耐都無"的"起心肝去用
2) 買咗好多,返office送比人,呢支係送剩既
3) 買咗2樽,原來一樽可以用好耐

禮物5:靚靚BB衫
簡介:當知道米奇的好消息後, 便同XX (人名隱藏中,係物主太太)準備, 當時諗等小米出世後先寄比米奇, 依家有呢個遊戲, 就順手拎黎參加啦!

禮物6: 2.5" One Touch File Backup USB 2.0 Aluminum Enclosure
簡介:只係 Enclosure,裝個 hard-drive 入去就可作 External Drive 用。
註: 不包括 hard-drive 及 檸檬茶。
無用原因
買左超過一年但都未用過,即係我唔需要呢樣野勒!  我另有兩 3.5" enclosures,所以一路都未用得著呢個 2.5" 既。

禮物7:手巾壽司定食
簡介:It is brand new, so there is no 點解唔岩用既原因....

禮物8:精美相架
簡介:a plastic picture frame (brand new). Size: 8 x 10
Red flower theme in black background

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: ah_cho : 2009-2-2 09:41 AM
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

回復 #1 ah_cho 的帖子

我知呢份係 from 大佬 Ben ~     唔駛寄啦 ...   我地遲 d 見面交收啦   

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

禮物1:winnie the pooh精美水杯

我想要呢份........因為除左SNOOPY之外...我都幾鐘意THE POOH

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

咁我自己揀禮物6啦!
因為我自己都諗住要買一個!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

在創世之前,上帝已經安排左呢份禮物俾我!   我冇理由唔揀佢架?  禮物5:靚靚BB衫

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

最中意壽司

最後編輯: Brief : 2009-1-26 07:53 PM
頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

OH!  
So I pick 禮物2 la.  It is pretty cool.  And also hope it will 升值 in future.  Ha Ha Ha.

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Brief, MT already picked my 手巾壽司定食 at the begining wor.  I think you need to pick another 禮物 la.   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

回復 #1 ah_cho 的帖子

本來我睇中禮物6: Aluminum Enclosure 可以比我外母用, 但遲o左 ... 咁 ... 禮物4:雜錦禮物包啦

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

To Brief:  

It's ok.   
It's just for fun.  
It's just appreciation from whoever give out the present.  
It's kinda mean for saying "邊個咁大整蠱" ...  

最後編輯: MT : 2009-1-27 07:14 AM

頂部

快速美言