遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 原次郎會友室
  sabrina3838     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 7777

精華 0
帖子 3392
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-19

It makes no difference to me. I am from Toronto, Canada. So usually, I download at about 3-4pm (i.e. 4-5am HK time) and watch them at night before I go to bed. I just want to say thank you for providing this direct download for all of us around the world.

頂部

原次郎     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

回復 #11 sabrina3838 的帖子

Hi sabrina3838.  Nice to meet you.  You are welcome.  I am uploading to support this forum becos they helped me so much in the past.  

Is bt really slow for users in Canada?

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

原次郎君﹐我一向都是你的忠實擁躉﹐但你從來像是默默耕耘不問回報那種人。在這
處本人只是有一些疑問:是甚麼驅使你突然產生和壇友對話的念頭?你開這post之前
,有沒在這處溜灠過?上載的節目,有多少你是看過的?除了上網,你還喜歡那些消遣?希
望你不要嫌我過份八卦。

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

原次郎     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

回復 #13 mpiipm 的帖子

mpiipm你好! 你真的是問題少年呢! 哈哈!

先回答你第一條問題,最初我不很懂這裡的運作,只懂發貼,他們說我應該是在lipscorer最多朋友的的人之一,因為有很多瀏覽人次,但我想想,總覺得我不大認識其他人,像是有點浪費,本想在直下的貼子裡和其他人交談,但在那個版又不大適合,後來他們提議我在這裡發貼。其實以前也有嘗試過和其他轉貼bt的會員們聯絡,但沒有很多回應,可能大家都忙著吧

我除了劇集區外,很少在其他區瀏覽,很抱歉 我往年有參加交換禮物的! 但今年沒有舉行呢,還是我錯過了?

上載的節目有大部份我是有看的,但很多時不是立即看

哈哈! 連我喜歡的消遣你也有興趣知道? 除了上網,真的好像沒有其他消遣

不會嫌你八卦呢! 我開這會友室就是希望可彼此多點認識

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 原次郎 於 2009-1-14 03:03 AM 發表
mpiipm你好! 你真的是問題少年呢! 哈哈!

先回答你第一條問題,最初我不很懂這裡的運作,只懂發貼,他們說我應該是在lipscorer最多朋友的的人之一,因為有很多瀏覽人次,但我想想,總覺得我不大認識其他人,像是有點浪費,本想在直 ...

問題少年? 我有廿幾年冇聽過有人咁形容我lor!我以前都同你有D相似,不過你淨上載而我只下不
回。近大半年開始o係度搭嗲。主要係對到咀形&同聲同氣﹐雖然有些時差但你可以
多D來坐﹐因為呢處好多閒人是也﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

sabrina3838     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 7777

精華 0
帖子 3392
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-19

回復 #12 原次郎 的帖子

Bt is not extremely slow here in Canada but DL is much much faster. The major problem is Bt is blocked in my workplace. So I cannot watch them when I get home.

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

回復 #16 sabrina3838 的帖子

Sabrina,
There're quite a few friends around Toronto here like Egg, MT. If you bump into them one day, say hi to them for me!!

頂部

zebra     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 18849

精華 0
帖子 5376
積分 1568   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-1-3

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-1-14 03:45 AM 發表
Sabrina,
There're quite a few friends around Toronto here like Egg, MT. If you bump into them one day, say hi to them for me!!

&55555555 you only know ETegg and forget a lot....55555

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zebra 於 2009-1-14 04:03 AM 發表

&55555555 you only know ETegg and forget a lot....55555

咁唔怪得我個播﹗據MT講你時常神龍見首,冇謂要人失望丫﹗

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-1-14 06:41 AM 發表

咁唔怪得我個播﹗據MT講你時常神龍見首,冇謂要人失望丫﹗

yea    such as go holiday inn drop down the DVD ...  at midnite   

頂部

快速美言