遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: 1月9日 (星期五) 我要貢獻!既吹水Post  多選 : 最多可選 5 項 [參與投票的會員]
出一本天藍傳奇
  1 (9.09%)
周街派自製天藍搞笑poster
  2 (18.18%)
製做天藍獨家白癡表情
  4 (36.36%)
唱兒歌或其他歌
  2 (18.18%)
其他(請列明)
  0 (0.00%)
咩都唔洗做
  2 (18.18%)
對不起,您無權投票。

標題: 1月9日 (星期五) 我要貢獻!既吹水Post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
有冇玩過腳指腸仔?

I played that when I picked up Elaine from her home....so embrass for this game...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

mt: 其實最終目的係咩? for fun 大家笑下, 定想罰新郎? 唔同目的, 有唔同的玩法!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-9 10:54 PM 發表
外國人?? 咁玩法又唔同喎

he is chinese lar ...   can speak cantonese ... but he grew up in montreal ~

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, you played the game???  hahaa..  咁好彩?  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-9 10:58 PM 發表
mt: 其實最終目的係咩? for fun 大家笑下, 定想罰新郎? 唔同目的, 有唔同的玩法!

我地梗係 for fun    但新娘一定心疼死   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-1-9 11:03 PM 發表
ben, you played the game???  hahaa..  咁好彩?  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我地梗係 for fun    但新娘一定心疼死   

咁就唔好諗一d 太難度高啦! 輕輕鬆鬆咁過關又好笑就得!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

mt 呢樣o岩妳呀!

魚 兒 在 細 小 的 魚 缸 內 游 來 游 去 , 缺 乏 社 交 活 動 , 實 在 可 憐 , 有 愛 魚 的 設 計 師 設 計 了 一 款 「 網 交 魚 缸 」 , 讓 魚 兒 可 通 過 蓋 於 魚 缸 頂 的 屏 幕 及 喇 叭 , 經 無 線 網 絡 與 網 交 魚 缸 社 區 內 其 他 魚 兒 溝 通 , 為 魚 兒 爭 取 社 交 權 。

可 代 朋 友 餵 飼 愛 魚
這 款 由 設 計 師 Bruno Fosi 設 計 的 魚 缸 名 為 Chumby , 只 需 在 魚 缸 頂 部 加 裝 一 電 子 監 控 裝 置 , 就 可 將 魚 缸 加 入 網 交 魚 缸 社 區 。 該 裝 置 除 了 會 按 預 定 時 間 給 魚 兒 餵 食 , 還 可 通 過 無 線 網 絡 把 魚 兒 健 康 狀 況 發 送 到 網 上 , 讓 出 門 在 外 的 主 人 可 隨 時 得 悉 愛 魚 狀 況 。 該 裝 置 附 一 屏 幕 , 魚 缸 主 人 通 過 它 與 其 他 網 交 魚 缸 連 接 , 甚 至 可 代 朋 友 餵 魚 。

網 交 魚 缸 上 的 電 子 裝 置 內 附 設 網 絡 鏡 頭 和 咪 高 峰 , 缸 內 的 魚 兒 可 聽 到 和 看 到 其 他 網 交 魚 缸 內 的 魚 兒 聲 畫 。 詳 情 可 以 登 入 gizmodo.com/5117203/chumby-hack-brings-social-networking-to-goldfish 網 頁 了 解 。

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-9 11:10 PM 發表
咁就唔好諗一d 太難度高啦! 輕輕鬆鬆咁過關又好笑就得!

yea   

when i get married    i will invite my forum best friends too     

等你地幫我整古新郎 ...  大佬蛋米奇你地係男人  你地咪變哂兄弟o囉   咁玩兄弟咪玩埋你地囉

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:

Oh...actually not that game.  But also relate to the 腸仔.  One of the brother weat a belt which attach a 腸仔.  Then I have to stand a little bit away from him, and eat it without hands.  Just like doing "BJ" for another guy....It is so embrass to do that from of all people.  What to see the photos?

頂部

快速美言