遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 1月6日 (星期二) 賤男倪玉女周已成婚o既吹水Post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

1月6日 (星期二) 賤男倪玉女周已成婚o既吹水Post

原來已放 1 月 5 日結婚, 但結到咁隱蔽為乜?
唔通真係為一紙婚書就可以萬事都忍?  玉女 = 慾女??

祝佢地 「 百 年 好 合 」

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-1-5 12:00 發表
haha.. he is gar..............

但妳好 enjoy 喎!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-5 10:07 AM 發表

但妳好 enjoy 喎!

what can i do ah?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-5 10:06 AM 發表
原來已放 1 月 5 日結婚, 但結到咁隱蔽為乜?
唔通真係為一紙婚書就可以萬事都忍?  玉女 = 慾女??

祝佢地 「 百 年 好 合 」

i dun understand why she wants to marry that guy so bad

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我覺得件事唔係咁簡單既.. 我地聽到睇到既,都只係表面姐!  只係一 d 佢地想我地睇到既故事姐。  我就唔信佢地撈左咁多年,真係會將自己既真正諗法 100% 攤晒俾我地知勒

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-1-5 12:11 發表
what can i do ah?

將隻豬人道毁滅, 比四川地震救災更有意義, 然後搵過另一個好的!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-1-5 12:12 發表
i dun understand why she wants to marry that guy so bad

係網見有人咁講, 大意係指玉女因為等o左 19 年賤男都唔同佢姞婚, 依家為o左完自己的心願, 所以點都要結婚, 加上賤男的特殊技能, 所以玉女變慾女(30 如狼, 40 如虎) 喎

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-1-5 10:18 AM 發表

係網見有人咁講, 大意係指玉女因為等o左 19 年賤男都唔同佢姞婚, 依家為o左完自己的心願, 所以點都要結婚, 加上賤男的特殊技能, 所以玉女變慾女(30 如狼, 40 如虎) 喎 ...

but i heard ppl say she "can't (ng dak)" woh

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-1-5 12:14 發表
我覺得件事唔係咁簡單既.. 我地聽到睇到既,都只係表面姐!  只係一 d 佢地想我地睇到既故事姐。  我就唔信佢地撈左咁多年,真係會將自己既真正諗法 100% 攤晒俾我地知勒 ...

識同, 但以常理去睇, 真係諗唔到有咩理由要結婚o羅, 都廿年啦, 結唔結都無分別! 仲要係呢個時刻咁急, 頭尾 3 week 左右咋, 我打死都唔信係心甘情願, 而且記憶中, 香港結婚要預先登記, 好似要等幾個月無人反對先可以排期, 但依家咁快就得, 都唔知係咪老作, 叫律師寫個名當係結婚證書!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
she "can't (ng dak)" woh

唔得咩呀? 如果指 sex 的話, 以賤男的標準, 唔一早飛佢咩! 真係靚得? 只係睇就滿足? 真係咁的話, 賤男就唔會周圍溝啦

頂部

快速美言