遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月5日(星期五) 爛gag一羅羅 o既吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

support to against the liberal: http://rallyforcanada.ca/

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

chocho現今既心情﹐就好似一個俾人盯得好緊既細路﹐忽然沒有大人睇住。。。!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 01:32 PM 發表
chocho現今既心情﹐就好似一個俾人盯得好緊既細路﹐忽然沒有大人睇住。。。!

he is back already
just 30 seconds ago....

i don't care if he is here not.... coz he is in his office and i am in my partition....

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Brief 於 2008-12-5 04:19 AM 發表

咁你係咪參與一齊玩姐

真係衰心軟。。。好啦﹗好啦﹗如果萬一假若天幸好彩俾你搵到六壯士﹐我就做你第
七隻Stuart Little啦,咁算係'死o左兩個hostages'虖掛!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

haha.. "如果萬一假若".. 機會真係好微咁喎!

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Mickey, can you get this one: '死o左兩個hostages'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
egg, 不如您去 傾心緣 開個 LIPS 舒發下啦!  

無用啦, 無得傾, 亦無得解! 除非有日到我坐正, 咁可能我都會請返個人代我開會!

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 15:00 發表
好似所有悲慘既icons都俾你用光lor!

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 15:18 發表
冇錯,你需要一個平台散功﹐唔係會谷死﹐用提議用呢個format:
我現今既心情﹐就好似(          )沒有(                 )﹗
舉例:
我現今既心情﹐就好似食豬腸粉沒有甜辣麻醬﹗ ...

fill in the blanks??
其實我枱頭有個magnetic sticker 可以表示當日的心頭, 幾有趣o架! 不過無來無用過!

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

其實我枱頭有個magnetic sticker 可以表示當日的心頭, 幾有趣o架! 不過無來無用過!

did you get it from conference?
i got many free gifts from conferences and never used them

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

唔係呀, 我都唔知邊度黎o架!

突然出現係我枱頭咋!

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-5 04:41 AM 發表

真係衰心軟。。。好啦﹗好啦﹗如果萬一假若天幸好彩俾你搵到六壯士﹐我就做你第
七隻Stuart Little啦,咁算係'死o左兩個hostages'虖掛!

好,我而加馬上去拖馬

頂部

快速美言