遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月5日(星期五) 爛gag一羅羅 o既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

12月5日(星期五) 爛gag一羅羅 o既吹水post

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 12:05 發表
所以我很喜歡到免稅店購物。。。爛gag一個!

爛到咁唔識接!
關免稅店咩事??

最後編輯: ultraegg : 2008-12-5 01:10 AM
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-12-5 01:08 AM 發表

爛到咁唔識接!
關免稅店咩事??

Because they are always duty free!!!!

幾時儲夠先成一羅?

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 12:13 發表
Because they are always duty free!!!!
幾時儲夠先成一羅?

我唔係 duty free 呀, 係 using 3 current duty exchange a new big big sxxt duty jar!!

以前我每個月都要出巡, 行一行2座 building, 依家唔需要啦, 變相仲悶!!

依家真係坐係度 review & analyst reports!

你 d gag 一個已經等於人地一羅啦!

最後編輯: ultraegg : 2008-12-5 01:26 AM
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

poor egg
i have been "playing" with my foundation design since i come back...
but i haven't get any done yet... haha~~~~
still have 50 to go....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我覺得我的主要 work duty 係 take over 我老細的 sxxt ....

50 to go? take time 啦, 咁妳唔驚無野做啦!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-12-5 01:25 AM 發表

我唔係 duty free 呀, 係 using 3 current duty exchange a new big big sxxt duty jar!!

以前我每個月都要出巡, 行一行2座 building, 依家唔需要啦, 變相仲悶!!

依家真係坐係度 revi ...

我去carnival玩都係咁過o咼!贏到三個細公仔,就可以換個大既﹐然後拎住周圍行﹐
無所事事﹐等人羨慕﹐好似你依家咁﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-12-4 10:36 AM 發表
我覺得我的主要 work duty 係 take over 我老細的 sxxt ....

50 to go? take time 啦, 咁妳唔驚無野做啦!

after i set up the spreadsheet will be fast....
i have it ready
but just don't wanna start to input numbers yet

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-4 12:43 發表
我去carnival玩都係咁過o咼!贏到三個細公仔,就可以換個大既﹐然後拎住周圍行﹐
無所事事﹐等人羨慕﹐好似你依家咁﹗

你係去玩, 仲有得 show off; 而我就由輕鬆變踩 .... sxxt, 我己經好多o架啦!

老細唔係負責 sxxt o個 part 咩? 點解變為我去頂?

因為係totally new, 問佢有無咩 training / demo ... etc, 佢叫我自己去搵喎!

最後編輯: ultraegg : 2008-12-5 01:56 AM
頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-12-5 01:52 AM 發表

你係去玩, 仲有得 show off; 而我就由輕鬆變踩 .... sxxt, 我己經好多o架啦!

老細唔係負責 sxxt o個 part 咩? 點解變為我去頂?

因為係totally new, 問佢有無咩 training / demo ... etc, 佢叫我 ...

天將降大任於阿蛋﹐必需煎皮拆骨。。。就當是個較為另類的聖誕禮物吧﹗

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

各位 午安

頂部