遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月1日 (星期一) 又到工作番學天既吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我有 120  hours 假唔可以 carry over.. 好彩可以節現,咁我咪諗住 xmas 羅番一個禮拜假響屋企休息下囉!  可以煲下劇!  

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
煲下劇!  

that's good.

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
xmas 羅番一個禮拜假響屋企休息下囉

me too.  I take 22, 23, 24 off, then with 25, 26 is xmas.....i off for a week ar.  I am looking forward to this holiday...

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-12-1 11:20 PM 發表
Morning everyone~~~

sodog, 戰果如何? 幾多個東呀?

好少。。五個東而已﹗因為打o左poker,兩日夾埋都有廿零蚊贏。開得一檯麻雀﹐一
檯啤牌﹐其餘寧願睇畫皮同內衣少女﹐不過隻火雞焗釀糯米飯就真係唔錯﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-12-1 10:40 發表
not p&g ar.  Check this out:  http://lisascosmetics.com/main2.swf

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-12-1 10:40 發表
wow......how much totally?

lisas ... 我地無去呀!
pass 呢個 website 比 elaine 啦, 有齊各大 warehousele information: http://www.bestbuys.ca/

買o左4 個大垃圾袋的玩具, 我都唔敢睇單 ..... 佢係miko 行o左 2 日 ....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-12-1 10:58 發表

好少。。五個東而已﹗因為打o左poker,兩日夾埋都有廿零蚊贏。開得一檯麻雀﹐一
檯啤牌﹐其餘寧願睇畫皮同內衣少女﹐不過隻火雞焗釀糯米飯就真係唔錯﹗ ...

兩日廿零蚊 ..... 都好辛苦喎!

火雞焗釀糯米飯   仲有無呀? ups collect 得唔得?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-12-1 10:42 發表
我有 120  hours 假唔可以 carry over.. 好彩可以節現,咁我咪諗住 xmas 羅番一個禮拜假響屋企休息下囉!  可以煲下劇!  

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-12-1 10:50 發表
me too.  I take 22, 23, 24 off, then with 25, 26 is xmas.....i off for a week ar.  I am looking forward to this holiday...

我老細放o左 ... 我無得放呀! 我仲有假未放晒o架 ....

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
pass 呢個 website 比 elaine 啦, 有齊各大 warehousele information: http://www.bestbuys.ca/

Thanks.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

畫皮好唔好睇呢?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

egg, 咁您呢兩個禮拜唔放得?

頂部

快速美言