遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

天藍競賽
 競賽類型: 以回覆參加
 截止參加競賽日期: 2008-12-26 12:00 AM
 競賽獎項:
答中頭5名:   50  XG
答中5名以外:   20  XG
最具創意獎:   15  XG
 參賽獎: 5 XG (凡參加此競賽者﹐辦獎時均會獲贈參賽獎)
 本競賽餘下未頒發的 XG 獎金: 不限
 頒獎日期: 2008-12-7 04:48 AM
標題: Brief特約 -- 陰湖浮屍... (報案室)
  Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

Brief特約 -- 陰湖浮屍... (報案室)

由於答案外竊的關係,所以打算提早結束此競賽
所有獎項不會受此影響,如常頒給

報案室
專為陰湖浮屍開設的部門
在推理室推理出的答案請在此回復
所有在此回復的文章都會被隱藏直至競賽截至

未開始玩??一齊推理啦,請到以下貼子齊齊玩推理
http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=31145&extra=page%3D1

最後編輯: Brief : 2008-12-7 04:58 AM
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

====天藍競賽進行中﹐帖子內容暫時被版主隱藏====

參賽獎: 5 XG

Brief :
no

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Brief :
要求賠償所花的時間和心機??咩意思
乜游水唔可以浸死架咩?現場描述好簡單,但係冇話一定浸唔死
唔好用個人觀點去睇案件,最緊要係客觀同埋依賴證據同埋事情去推敲
仲有要講埋死因

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Brief :
點解會死呀??因乜野而死我講既係事情

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

勝出帖子: 答中頭5名

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

頂部

死無聊仔     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 47747

精華 0
帖子 563
積分 140   詳情

閱讀權限 40
註冊 2008-11-13

發表於 2008-12-5 06:35 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 死無聊仔 為MSN好友 通過MSN和 死無聊仔 交談
回復 #1 Brief 的帖子

勝出帖子: 答中頭5名

Brief :
無聊仔勁野窩,係邊度有post呢個推理你就係邊度回答
有冇興趣去玩新遊戲呀??
玩啦,好冇姐

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

Brief :
要講埋點解你咁覺得,因咩事而咁做

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

Brief: RMK added for mpiipm - PID 200446 [ view ]
Brief: RMK added for mpiipm - PID 200725 [ view ]
Brief: RMK added for mpiipm - PID 200725 [ view ]
Brief: RMK added for mpiipm - PID 200974 [ view ]
Brief: 咁型,呢度都有呀...
Brief: 搞錯,冇同我講聲就係第度開post,咁樣點玩姐上網搵答案就算啦
mickeyGoUp: 乜唔係 brief 您係第度開 post 咩? 唔明....
Brief: 呢個係第個壇個會員提議既,咁我又係版主受理左之後開貼。
Brief: 反應好咪呢度又開囉,點知佢周圍貼姐。
Brief: 其實係我開既一定會隱藏答案,同埋截止係同日期
Brief: 我覺得個故仔都唔係咁好,不過我忙冇咩時間諗故仔咪post佢d先囉
Brief: 都有人幫手製作遊戲架啦,我講個概念佢地好樂意幫手整
Brief: RMK added for 死無聊仔 - PID 201389 [ view ]
Brief: RMK added for sute_snoopy - PID 201456 [ view ]

最後回覆日期: 2008-12-5 11:01 PM
最後編輯日期: 2008-12-4 06:35 AM (Brief)
  編輯帖子
快速美言