遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月26日 (星期三) 講起小吉 o既既吹水 post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Good morning everyone.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

點解您地會覺得俾人 "排斥" 咁誇呢?  我覺得您地 d 上網時間同其他人唔夾姐。 我夠成日一早入黎,good morning 左幾個鐘先有人回我啦!  MT 夠問左 sodog 三四次同一條問題,sodog 到最後都係阿蛋提佢先幾得回 MT 啦!  唔通我又俾人排斥??  chatroom 吹水,係好講各人心情、時間、話題既配合,亦唔係個個會從頭將未讀既 posts 睇返。 冇咩姐,宜家冇人 online,我咪做野先,遲 d 有人先再吹;但到時又可能到我唔得閒架喇!  唔通我又算排斥其他人?  

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

haha.. 早晨阿 ben!  岩岩先講未有人咁早出現

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
我係男人我都鐘意﹐何況係女孩子的妳?

sodog, 我初初冇睇清楚,以為您話 "係男人我都鐘意"!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-11-26 09:55 PM 發表
sodog, 我初初冇睇清楚,以為您話 "係男人我都鐘意"!   

That's indeed a bit confusing. I'm not that hunger for love

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

韓劇我真係冇睇好耐 luu!  其實要睇真係實在太多野可以睇!  太多野想做!  人生真係唔憂悶!  

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
點解您地會覺得俾人 "排斥" 咁誇呢?

What happen ar, Mickey?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
早晨阿 ben!  岩岩先講未有人咁早出現

Of course la, we are the earliest one to enter this chart room in North America ( I think)

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
What happen ar, Mickey?

ben, 冇呀!  我見到之前阿閃佢地話俾人排斥嘛!  咪回應下囉!  

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Who is 阿閃?

頂部

快速美言