遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月25日 (星期二) 新競賽即將開始既吹水 post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

即係同一個字可以不停用唔同既 phrase 回 post? 直到乾塘為止??

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

請問仲有無人係到啊?????

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

我呢 2 個 weeks d/l BT 野....高過 80 kb/s就會死.....有無人知係乜原因???

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-11-25 03:45 AM 發表
我呢 2 個 weeks d/l BT 野....高過 80 kb/s就會死.....有無人知係乜原因???

用乜來d/l?我現用迅雷幾ok播, 上到275-280仲得!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-11-25 03:22 AM 發表
即係同一個字可以不停用唔同既 phrase 回 post? 直到乾塘為止??

提議o者!至於細節及採納與否,等小朋友決定lor!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-11-24 14:45 發表

直下有無問題?

忙到死 ..... 有個 report 要趕 ..... 老細突然交比我

又閃走 ...

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-11-25 02:01 AM 發表
好似主持出個字﹐參加者要用該字做開頭﹐寫個phrase出來﹐以不可重複及不多過兩
人反對為比賽標準﹐舉例:
有人出:「香」字
Brief答:香港
米奇答:香雞
蛋答:香爐
MT答:香香公主
我答:香o左
如果蛋、米奇同Brief都話唔得(多過 ...

都ok窩
不過如果話唔得既話要講埋原因,之後再決定係咪輸
呢d類似既小遊戲,不如每個星期做一次,每次出1個字。
只有參賽獎,冇分高下
或者個日期需要短d??

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Brief 於 2008-11-25 05:56 AM 發表

都ok窩
不過如果話唔得既話要講埋原因,之後再決定係咪輸
呢d類似既小遊戲,不如每個星期做一次,每次出1個字。
只有參賽獎,冇分高下
或者個日期需要短d?? ...

如果覺得冇乜挑戰性,你可以一出兩個、三個甚至四個字頭﹐參賽者要一次過答哂﹐but still你
楂主意啦﹗但求生活一點調劑。你諗到乜不妨提出﹐從長計議。

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

Actually, I just letting you guys know, I don't have connection at home anymore due to the modem is dead....no way to fix it, and telus don't let me to upgrade the acct without my mom's authorization. Therefore, I'll see you guys after Dec 9, I think.....

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-11-25 06:24 AM 發表
Actually, I just letting you guys know, I don't have connection at home anymore due to the modem is dead....no way to fix it, and telus don't let me to upgrade the acct without my mom's authorization. ...

that's big wok, no more d/l??

頂部

快速美言