遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月22日 (星期六) Monopoly 吹水 post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

11月22日 (星期六) Monopoly 吹水 post

點解又係無人開 post???? 我係咪應該有獎加??????

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我之前提意過, 但無乜人回覆咋! 我提意 開新post 同吹水王 都有分加!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

So, you both suggest that I don't need to find the game, only play online with Elaine (my wife)?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-11-21 13:35 發表
So, you both suggest that I don't need to find the game, only play online with Elaine (my wife)?

我自己就唔鐘意玩 online, 都唔知對手係咩人!
network 好玩d, 一班人有傾有講!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

我同老婆、兩個細路玩親真人版都唔玩得完﹐梗有人破壞遊戲規則﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-22 02:39 AM 發表

我自己就唔鐘意玩 online, 都唔知對手係咩人!
network 好玩d, 一班人有傾有講!

我都話係 pogo 既 monopoly 可以 lock table 啦.....要 password 先入得 locked table....

所以除左 network 要俾 IP 人入同要有隻 game 之外....同 online game 無分別.....

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-11-22 02:41 AM 發表
我同老婆、兩個細路玩親真人版都唔玩得完﹐梗有人破壞遊戲規則﹗

hahahah, 用電腦玩好丫.......無得 break the rules......

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-11-21 13:44 發表
hahahah, 用電腦玩好丫.......無得 break the rules......

到時可能係 break 部腦喎!

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-11-22 02:35 AM 發表

我係唔明你 2 個點解要電腦版唔係真人版姐....

你要 PC version 我送份俾你都無問題......橫掂我多左份係到......

你要 board game 我送俾你都無問題.....有 2 副我都未開......

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-22 02:46 AM 發表

到時可能係 break 部腦喎!

咁係佢老豆既問題啦....係咪????

頂部

快速美言