遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [求助] adobe既illustr做功課唔係好識用,邊個教我??!
  Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

adobe既illustr做功課唔係好識用,邊個教我??!

各位兄台可否教導小弟用呢個software,真係好趕,小弟新手同埋資質有限好小既問題都解決唔到
真係唔識用牙,唔該幫幫手啦
有意者請留言或者聯絡pm在下以取得msn,在下願將所有$$獻給你所謂報答之恩
感激不盡!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁您有冇去搵 d free online tutorials 睇下咁呢?  Illustrator 易學難精喎!  d 人俾千幾蚊美金去上堂呢.. 所以未必係一時三刻就可以教到您。  反而如果您將問題列出,可能有人可以針對問題逐一解答。

頂部

Brief     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 1557

精華 0
帖子 963
積分 882   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-11-10 07:10 AM 發表
咁您有冇去搵 d free online tutorials 睇下咁呢?  Illustrator 易學難精喎!  d 人俾千幾蚊美金去上堂呢.. 所以未必係一時三刻就可以教到您。  反而如果您將問題列出,可能有人可以針對問題逐一解答。 ...

等我諗下我要問d咩先

頂部

快速美言