遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月19日 (星期五) 百無聊賴既吹水Post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

會爆粗 ......................   

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

其實 Brief 出 game 時冇講明一定要係咩類型,佢話乜都得,先會發展到如此局面姐。 但唔好太認真,個 game 都係想搞下笑姐,搞得算成功喎!  

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咪有佢不倫不類咁發展落去囉!    有時天馬行空會好玩 d!  如果大家有興趣,可以去 寫不寫 開個新 接龍,專寫某 d 題材架!  不過我怕到時 d 人又嫌悶唔去寫 姐。

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-9-19 10:06 PM 發表
其實 Brief 出 game 時冇講明一定要係咩類型,佢話乜都得,先會發展到如此局面姐。 但唔好太認真,個 game 都係想搞下笑姐,搞得算成功喎!  

其實我都覺得個 story 好好 ... 係分枝太多 ... 唔知寫邊個好 ...  寫寫下都唔知邊個先係主角 ... 主線o係邊 ...   

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
係分枝太多 ... 唔知寫邊個好

hehehe.. 係呀,其實應該係開頭出果 d 係 主角 既,因為我地又唔係中華英雄果 d 死唔斷氣既故事。

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我覺得呢個 game 好玩既地方,就係越後會越難,好有挑戰性!  唔同既人會有唔同寫法,點樣可以接到落去就要考考腦筋!  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

而家發展到變 jor 武俠     我投降啦      攪到好似要黑蛋同紅 M 最後華山一戰 ...   

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahaha..  咩 jek,您可以將佢 扭 番去您喜歡既類型架嘛!  您鐘意邊類?  我幫您扭!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-9-19 10:19 PM 發表
而家發展到變 jor 武俠     我投降啦      攪到好似要黑蛋同紅 M 最後華山一戰 ...     

MT,我都未話你!邊個寫「笸籮乃.......黑白背景的江湖人物 - 蛋爸」「蛋爸保鏢
Coolio.... 有功夫底子的 Coolio 」唔通叫有黑白背景的同功夫底子的角色講o下
時事、傾o下心事咁o羊!我自問沒有強加枝節﹐你們可以翻看前文﹐不是我左駁右接﹐
成個故仔已經俾樓主隊lum哂啦!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahahaa! 咁我唔幫您喇 MT!  

頂部

快速美言