遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月12日 (星期五) 成朝心不在焉o既吹水 Post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

9月12日 (星期五) 成朝心不在焉o既吹水 Post

今日成朝心不在焉, 唔想留係公司, 好心散!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-9-11 12:59 發表
Go for meeting now....will be back.     

一個會令你眼訓的會?

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-9-12 01:10 AM 發表
今日成朝心不在焉, 唔想留係公司, 好心散!

咁閃人啦.....你出月薪架可????

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-11 13:14 發表
咁閃人啦.....你出月薪架可????

閃 ...........
我都想呀, 不過我老細一定殺死我!!

我放o左假呢段時間, 所有 reports 都出事, 佢o尋日先同我講, 叫我盡快 catch up 跟返晒d 野呀!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
一個會令你眼訓的會?

I am back....well all the meeting will make fall asleep.

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Update:  警 方 商 業 罪 案 調 查 科 昨 天 採 取 行 動 , 拘 捕 三 名 男 子 , 懷 疑 他 們 日 前 在 一 家 飲 食 集 團的 分 店 內 , 強 姦 一 名 女 同 事 , 有 人 更 用 手 機 拍 下 強 姦 片 段 。 這 段 強 姦 影 片 近 日 透 過手 機 網 絡 流 傳 , 警 方 現 已 將 案 件 列 作 強 姦 案 處 理 , 並 追 查 短 片 發 放 的 「 源 頭 」 。 警 方 消 息 稱 , 調 查 這 宗 強 姦 影 片 的 商 業 罪 案 調 查 科 科 技 罪 案 組 探 員 , 根 據 影 片 內 容, 昨 晨 聯 絡 到 一 家 飲 食 集 團 的 負 責 人 , 並 且 前 往 該 集 團 旗 下 一 分 店 調 查 。 探 員 稍 後接 觸 到 案 中 疑 遭 人 施 暴 的 少 女 , 並 根 據 她 的 口 供 鎖 定 其 三 名 同 事 , 探 員 稍 後 分 別 在沙 田 和 大 埔 區 拘 捕 三 人 。 警 方 表 示 , 被 捕 的 三 名 男 子 年 齡 分 別 16 、 17 和 19 歲 ,各 人 涉 嫌 強 姦 , 目 前 被 通 宵 扣 留 調 查 。

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

16 、 17 和 19 歲.....

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-9-12 01:22 AM 發表

閃 ...........
我都想呀, 不過我老細一定殺死我!!

我放o左假呢段時間, 所有 reports 都出事, 佢o尋日先同我講, 叫我盡快 catch up 跟返晒d 野呀! ...

咁你要 train 人喇.....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2008-9-11 13:35 發表
16 、 17 和 19 歲.....  

都唔知係邊個的錯!!??

係社會? 學校? 定家長?

諗返自己細時, 都會做下壞/錯事, 但邊會咁大膽! 依家的小朋友, 大部份都無乜家教, 又唔知死, 咩都亂黎!!

最慘係現時的小朋友覺得入勞教所係一件光榮的事, 十足十黑幫咁, 要入過冊先威!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-11 13:46 發表
咁你要 train 人喇.....

train 人? 我個 position 跟本無 backup!!

返而我要 backup 其他人!

頂部

快速美言