遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9 月 6 日 (星期六) 冇乜人吹水既吹水 POST
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-6 01:35 AM 發表

哦~ 姐係你地共用 kitchen & 廳????? 你快 D 搬啦.....

搬去邊都要 share o架啦 ....  我間房係 master bedroom ...  唔駛同人 share washroom ...    owner 比我一個 fridge ...   唔駛 share fridge 已經 ok ...   我又好少煮o野食o既 ....   最多煮個麵 ....    我又唔想住 basement ...

basement 咁樣攪一攪 ...  班男人都唔住得長 .....

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

Flora 你試下 zebra o個個睇下有冇 seed ...

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-9-6 01:43 AM 發表
Flora 你試下 zebra o個個睇下有冇 seed ...

我係 d/l 緊 zebra 果個啊.....但應該係同一個 file 啦.....你 d/l 果個係咪 .iso file????

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-6 01:46 AM 發表

我係 d/l 緊 zebra 果個啊.....但應該係同一個 file 啦.....你 d/l 果個係咪 .iso file????

me dled rmvb lar ...  the torrent i sent to mickey is rmvb too ...

頂部

zebra     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 18849

精華 0
帖子 5376
積分 1568   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-1-3

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-6 01:24 AM 發表
哦~~~ 多謝解答問題....but boss 話無曬 seed.....MT 你做下好心....reseed 啦.....

who said no seeds..

i just download the iso...

see attach screqn capture

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-9-5 13:34 發表
原來個 guy 製造 fake credit card ...      
早知問佢攞 2 張先啦 ...   

妳就唔o岩啦, 一早拎幾張幫我買下尿片都好呀!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-9-5 13:42 發表
搬去邊都要 share o架啦 ....  我間房係 master bedroom ...  唔駛同人 share washroom ...    owner 比我一個 fridge ...   唔駛 share fridge 已經 ok ...   我又好少煮o野食o既 ....   最多煮個麵 ....    我又 ...

owner 唔係一齊住?

頂部

zebra     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 18849

精華 0
帖子 5376
積分 1568   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-1-3

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-9-6 01:46 AM 發表

iso file use nero the burn dvd..

my bt dl speed is 150 kb/sec... for the time being..

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-9-6 01:50 AM 發表

妳就唔o岩啦, 一早拎幾張幫我買下尿片都好呀!

大佬蛋 ....   而家知道一切都已經太遲啦 ...     

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-9-6 01:51 AM 發表

owner 唔係一齊住?

一齊住o架 ...    平時一定有人o係屋企 ...   今日都唔知做乜 ...

不過 ....   頭先同我傾計o個個 officer ...  幾型 ...   

頂部

快速美言