遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 8月21日 (星期四) 無敵軟糖吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

8月21日 (星期四) 無敵軟糖吹水post

唔係隻隻果汁軟糖好食架!  要果汁味好味啦,要韌度岩岩好,唔可以太硬又唔可以太林,亦要有韌度唔可以一咬就爛!  但太韌又會似象皮喎!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

對我黎講,Dare 出既 Real Fruit Gummies 就具備有以上既條件勒!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

果汁軟糖? 係咁好味? 行街留意下先!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-8-21 01:35 AM 發表
果汁軟糖? 係咁好味? 行街留意下先!

哈哈....我都未食過.....

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

哈哈! 得閒買黎試下丫!  要買 original size 喎!  佢地出過隻 mini 裝,我覺得太細粒口感唔同左!  original size 每粒係好似個 Dime 咁大既,形狀係生果型!  

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-8-21 01:53 AM 發表
哈哈! 得閒買黎試下丫!  要買 original size 喎!  佢地出過隻 mini 裝,我覺得太細粒口感唔同左!  original size 每粒係好似個 Dime 咁大既,形狀係生果型!  

我以為你話請我地食添.....

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

flora 您請我食就真 !  我呢邊都買唔到!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Flora, 我見到有張 Michaels coupon 喎!  您好似話有野要響 Michaels 買喎下嘛?  唔知 canada 用唔用得: http://www.michaels.com/coupons/081908/coupon.html

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-8-21 02:34 AM 發表
Flora, 我見到有張 Michaels coupon 喎!  您好似話有野要響 Michaels 買喎下嘛?  唔知 canada 用唔用得: http://www.michaels.com/coupons/081908/coupon.html

thx....didn't indicate the location....咁我諗 Canada 都用得....但我買個樣野好能 Michaels 未必有...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

救命呀~~~~

比我老細玩死啦!! 搵咁多野到最後都要由老細出面去傾!
一早佢自己去做, 就唔駛浪費我咁多時間周圍搵 info 啦!!

頂部

快速美言