遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 8月20日 (星期三) 掛住講生BB既吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
有冇得買一隻軟糖叫 Dare 牌 Real Fruit Gummies

Hmmm... not sure wor.  I don't see it in store, but not sure in supermarket.  That's your favorite?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係呀! 好正架! 我次次都響 edmonton 買既!  product of canada。 而美國仲未有得買。

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Oh ok.  If i see it, i will let you know.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

好呀! 岩岩我三個同事食完都話正!  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

點解次次開完會, 我都有唔好事發生?

今次係某一個 monitoring server 要 shut down, 唔講有咩replace, 我老細只係對我講"你自己去問其他server support department 用緊咩啦", 又無contact information, 叫我點做? 唔通真係打開本address book, 然後打電話問下每一個人咩!!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

shutdown 要 replace 野架?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

因為個monitoring system retire, 但佢又負責monitor user account, 依家end of aug 要 shutdown 咪無o左user account information ... 煩呀!!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁遲先知要 shutdown 既? 生 bb 都幾個月前要開始 shop bb 野啦!!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

hutdown 知好耐, 但一路都無hard time, 只係話 end of 08前, 突然咁搞真係一頭煙呀!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁您有排忙囉!

頂部