遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 有誰能使用匿名貼
ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-20 18:14 發表
Xenterum 會員基本守則
3.
M大:有人 人身攻擊 惡意攻擊 挑釁性 及含沙射影等 How to solve thanks

如果你攞版規出黎
咁仲好啦
因為你肯定唔止犯一條囉

大家開頭都唔覺你講野內容有問題
有問題既係你既態度囉

咩叫撩人者賤
相信你讀過書都應該會知道既

如果你唔再亂咁用匿名function
我諗大家好樂意開開心心咁同你吹下水囉

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-8-20 06:42 PM 發表

如果你攞版規出黎
咁仲好啦
因為你肯定唔止犯一條囉

大家開頭都唔覺你講野內容有問題
有問題既係你既態度囉

咩叫撩人者賤
相信你讀過書都應該會知道既

如果你唔再亂咁用匿名function
我 ...

If you think I have done those things , shouldn't them file a complain?  but not acting the same way or violating more rules in revenge.

頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-20 18:47 發表

If you think I have done those things , shouldn't them file a complain?  but not acting the same way or violating more rules in revenge.

你真係好想人地投訴你咩?
大家唔咁做只不過係唔想有親小事就郁d投訴到去大佬到jei
雖然你仲讀緊書
但係都唔好咁小朋友啦

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-8-20 06:56 PM 發表

你真係好想人地投訴你咩?
大家唔咁做只不過係唔想有親小事就郁d投訴到去大佬到jei
雖然你仲讀緊書
但係都唔好咁小朋友啦

Errrrrrrrr =.= Huh huh !!!
I can't solve it ,so i need someone else to help ba ! 3

And plus M大 said you can report that to moderator and him

ANYWAYS im stop replying over here about this topic ! !

You those old PF user relpy what whatever u what !

Im END up here !

頂部

bskybsky     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 53

精華 0
帖子 130
積分 149   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 老千騙財潛水,睇佢幾時坐監.
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-20 06:58 PM 發表

Errrrrrrrr =.= Huh huh !!!
I can't solve it ,so i need someone else to help ba ! 3

And plus M大 said you can report that to moderator and him

ANYWAYS im stop replying over her ...

真係抵你死啦alanhkk, 先前不停pm 煩住咁多人,
得罪咁多人,而家仲要用粗口鬧人,證明想當日我block你真係冇錯.

知你在加拿大用住父母賺既縑漯書好苦悶,書又讀唔成,睇你d英文就知啦,
差過小學生. 搞完森林又黎搞新天藍.俾咁多人鬧都唔知衰,
仲要自己企出黎俾我地一個個鬧,仲以為自己好威.

小弟弟,唔好浪費父母賺錢養你,供書教學,你自己就學埋D粗口爛舌,
撩事生非,做埋D白痴無聊既事, 好傷父母既心.

最後編輯: bskybsky : 2006-8-20 08:12 PM

吳生呃我話比大耳窿追數,向我借錢後唔還仲改電話,改ym潛水.我一定會繼續做野既放心.
頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 bskybsky 於 2006-8-20 08:07 PM 發表

真係抵你死啦alanhkk, 先前不停pm 煩住咁多人,
得罪咁多人,而家仲要用粗口鬧人,證明想當日我block你真係冇錯.

知你在加拿大用住父母d縑漯書好苦悶,書又讀唔成,睇你d英文就知啦,
差過小學生. 搞完森林又黎搞 ...

E o hello
who are you i don't know you ?
what are you talking about

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

bskybsky     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 53

精華 0
帖子 130
積分 149   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 老千騙財潛水,睇佢幾時坐監.
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-8-20 08:12 PM 發表

E o hello
who are you i don't know you ?
what are you talking about

仲扮傻啦alanhkk,係人都知你係邊個啦,
咪以為用第二個名冇人知係你,d版主第一個知晒,
我一睇你d幼稚園英文就認得係你啦,
個個鬧緊你.你自己做錯野又唔認錯,
仲以為自己好得意,好好玩,
我就唔會陪你玩,你自己好自為之啦.

最後編輯: bskybsky : 2006-8-20 08:18 PM

吳生呃我話比大耳窿追數,向我借錢後唔還仲改電話,改ym潛水.我一定會繼續做野既放心.
頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 bskybsky 於 2006-8-20 08:14 PM 發表

仲扮傻啦alanhkk,係人都知你係邊個啦,
咪以為用第二個名冇人知係你,d版主第一個知晒,
我一睇你d幼稚園英文就認得係你啦,
個個鬧緊你.你自己做錯野又唔認錯,
仲以為自己好得意,好好玩,
我就唔會陪你玩,你自 ...

O o
really how come me haven't see you type any english before

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

To avoid further negative arguments and upset any members, we have decided to close this thread.  Thank you.

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

ab192cd: 唔是好清楚?点解楼住咁样问啊
bskybsky: 一個 I, ME, MY, MINE, MYSELF 仲未分得清點用,小學生都不如既所謂外學留學生,阿彌陀佛, 浪費父母金錢.

最後回覆日期: 2006-8-20 06:07 PM
  編輯帖子
快速美言