遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 有誰能使用匿名貼
ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-19 04:18 發表

None of ur business you don't have to say so much things !

又係你自己係吹水區開個post
又係你自己串人在sin
人地串到你,你又話"關你鬼事"
你都幾.......咩ga wor

頂部

pandora26 (pan pan)     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 574

精華 0
帖子 275
積分 825   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-8
來自 加拿大某一角落
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-19 03:06 PM 發表

You can PM 團長 because he knows it already hahaha your too slow la !

But this time let me see your realpersonality

咁又係你地Xenterum/PF全部自己友

唔好咁講啦, 大家都係新天藍既一份子, 邊度有分新天藍同森林咁一堆堆。不如大家係呢個新既forum開開心心咁吹下水咁咪幾好。

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-8-19 08:13 PM 發表

又係你自己係吹水區開個post
又係你自己串人在sin
人地串到你,你又話"關你鬼事"
你都幾.......咩ga wor

「關你LUN*事咩!?」

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-20 03:26 AM 發表

「關你LUN*事咩!?」http://i25.photobucket.com/albums/c54/Martes_zibellina/Icon%20-%20Smile/A6.gif

如果你唔因為上面呢個 reply 而道歉的話
我就可以弓起呢位會員
你將會創下新天藍的紀錄:
1-- 成為新天藍第一個 被 ban 的會員
2-- 亦都是 "水中藍" 會員組唯一一個講唔到野的會員
咁樣你覺得夠唔夠威呢??

唔好以為匿名就無人知你係邊個
而且匿名呢個功能唔係咁用的
mickey 設計出來的用意就是給些想問問題(例如感情問題之類....)
而又唔想比人知佢個 id 的會員使用
你濫用呢個功能不特止
之前都有會員投訴過你濫發 PM 騷擾
呢單野都未得閒同你計
仲要講埋粗口做埋手勢去串其他會員??
你當我地盲架??

新天藍是想比會員有個輕鬆點的空間
唔想做到小小事就扣分 / 警告 / 禁言
但是凡事都有底線的
你如果想插禎我地的容忍度
我可以話比你知
你 OVER 左喇,細路

By: 花子姐姐
      新天藍專剷垃圾的鐘點女傭

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

Hey me 匿名 me already know eveyone will knows my real account name and plus before me open this topic i already told micky =.= !

SURE u can BAN and IP too !

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2006-8-20 06:31 AM 發表

我就可以弓起呢位會員
咁樣你覺得 ...

=.= 你未計 lor ! Call Police a STUPID

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2006-8-20 06:31 AM 發表

我就可以弓起呢位會員
咁樣你覺得 ...

小圈子的論壇 + 你地Xenterum/PF全部自己友

A 毛

頂部

三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

我真係好想問﹐PF、Xenterum當然係一個論壇啦﹗
小唔小圈子就睇你見識廣博與否。
自己友仲奇﹐網友成日四圍去玩論壇﹐我地都無法控制架﹖
但家陣真係你無禮在先。
本來你係PM 講野都好有禮貌﹐但點解一落到黎你會咁樣講野﹖
人地都無真係話你丫﹗講出事實姐﹗
人地話你串姐~ 你竟然用粗口話人~
呢個POST 我唔會CLOSE﹐免得有人會話唔公平﹐無機會比人講。
但我要再聲明﹐不能用粗口﹗﹗﹗

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-8-20 10:21 AM 發表
我真係好想問﹐PF、Xenterum當然係一個論壇啦﹗
小唔小圈子就睇你見識廣博與否。
自己友仲奇﹐網友成日四圍去玩論壇﹐我地都無法控制架﹖
但家陣真係你無禮在先。
本來你係PM 講野都好有禮貌﹐但點解一落到黎 ...

When did i use bad word =.= HUH ????

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-8-20 01:05 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-19 09:46 PM 發表

When did i use bad word =.= HUH ????

你唔好咁無聊啦~~~20歲人仲玩埋10歲靚仔既野~~~
呢個post我一路有睇~到而家忍唔住要出下聲
我唔明點解你係要話我地係自己友~~
我地無話過唔歡迎你~~係你自己無端端孤立自己~~
你搞咁多野~~我地一早就知你係邊個~~
一路無出聲唔代表我地係傻既
唔該你有番咁大個人~就做番d同年紀match番既行為~~

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

快速美言