遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 有誰能使用匿名貼
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

你個TOPIC 係有誰能使用匿名貼﹐咁我咪話開個A/C 囉~
我都無興趣知你係邊位呀。。。
但係﹐我會有辦法CHECK 你係邊個。。。
哈哈哈。。。

仲有啊~ 我行得正企得又正﹐唔怕你CHECK 我INFO 啦~ 洗乜匿左個名呢~ HEHE。。。

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-8-18 09:29 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
><" 难道楼主你是FBI成员?

ps: 楼上的签名图像好Q得意啊~

最後編輯: Edmund : 2006-8-18 09:30 PM

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-8-18 09:17 PM 發表
你個TOPIC 係有誰能使用匿名貼﹐咁我咪話開個A/C 囉~
哈哈哈。。。

仲有啊~ 我行得正企得又正﹐唔怕你CHECK 我INFO 啦~ 洗乜匿左個名 ...

好似三姑咁講~~行得正~~企得正~~怕乜人知你係邊個wo~

頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

真咪匿名留post會威d ga?
定係做衰野而又唔想俾人知呢?
好同意三姑囉
冇做衰野又驚咩俾人知係邊個呢?!

頂部

ka*chun     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 27

精華 6
帖子 1175
積分 922   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 Passion forest
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-18 02:48 PM 發表

You open an account name “匿名”i still can check ur info , but you can't check my ! hahaha you don't know who i m

唔好玩la!!!!
宜家新天藍裡面"水中藍以上ge會員"+埋"管理團"有幾多個人姐........
估都估到你會係邊個..........
仲有, 可以匿名唔係好威架炸 我都識la

最後編輯: ka*chun : 2006-8-19 02:12 AM
頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-8-18 11:25 PM 發表
真咪匿名留post會威d ga?
定係做衰野而又唔想俾人知呢?
好同意三姑囉
冇做衰野又驚咩俾人知係邊個呢?!

None of ur business you don't have to say so much things !

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ka*chun 於 2006-8-19 02:10 AM 發表

唔好玩la!!!!
宜家新天藍裡面"水中藍以上ge會員"+埋"管理團"有幾多個人姐........
估都估到你會係邊個..........
仲有, 可以匿名唔係好威架炸 我都識la

o Yea you can use it your more better ! don't you a 版主 and a top of the points over 800 Woooooooooo
Hey Yo imo so SUPER SCARE ( wakakakaak
your the GREATest:pn19: ai don't be silly la naaaaaaa
Hopefuly , your the Greatest one over here  
and don't forget to update your 個人簽名 wo Wooooo

頂部

匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-8-18 09:17 PM 發表
哈哈哈。。。

仲有啊~ 我行得正企得又正﹐唔怕你CHECK 我INFO 啦~ 洗乜匿左個名 ...

Hey don't misunderstood my meaning ! me haven't say "你企唔正" Woooo
HAHAHA ................

頂部

夜一     Rank: 3
青出藍 (稻草人)
性別 男
UID 179

精華 0
帖子 720
積分 382   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2006-8-19 04:56 AM 發表

Hey don't misunderstood my meaning ! me haven't say "你企唔正" Woooo
HAHAHA ................

無聊

珍惜眼前人
頂部

藍斯     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 4462

精華 0
帖子 484
積分 887   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-6
來自 距離自己幾十萬里既香港 ... ... ...
狀態 離線

發表於 2006-8-19 02:01 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 藍斯 為MSN好友 通過MSN和 藍斯 交談 Gmail Yahoo!
你唔好以為自己可以用匿名就以為自己好醒, 以為自己好巴閉
check到你係邊個, 成為人民公敵, 對你一d好處都冇~

埋藏的愛不是愛....
頂部

快速美言