遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月4日(星期三)一個值得紀念的日子嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-6-3 10:37 發表
放假仲悶D,你地D人真奇怪!

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-6-3 10:43 發表
唔知定﹐下次問過先郁手。抱歉抱歉﹗

可唔可以話係賤命? 但有時係屋企無無聊聊又真係幾悶!

唔需要講抱歉喎, 1黎茶舍係輕鬆的區, 基本上無乜規矩, 2黎你新加入吹水, 唔知好正常o丫!

好啦, 要去面聖 - 開會啦!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-6-3 10:57 PM 發表

可唔可以話係賤命? 但有時係屋企無無聊聊又真係幾悶!

唔需要講抱歉喎, 1黎茶舍係輕鬆的區, 基本上無乜規矩, 2黎你新加入吹水, 唔知好正常o丫!

好啦, 要去面聖 - 開會啦! ...

我有太奈冇一個人放假﹐每次梗係有小朋友一齊﹐搵日偷雞飛起哂佢地﹐睇o下係唔
係百無聊賴要等日落﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

sonice (心靈寫譜師)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 26

精華 1
帖子 805
積分 304   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-23

ah hahahha...
don't get jealous of my boredom

ultraegg, i will be your assistant, help u review lor, i hv nothing to do now

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Hi!  遲來的一天!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

今日又返番公司,又要俾 d 同事搔擾!  

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

【明報專訊】廣管局收到兩宗有關《師奶股神》的投訴,包括有演員鬧「低能」嫌粗鄙,又有投訴指劇情不符實,劇中社工探訪家庭後向別人透露事主的資料。

咁以前黃日華講‘吹乒乓’發哥叫'mook咀輝'迷要禁播﹗仲有係唔係所有劇集人物規定
要按本子辦事先﹗即係劇中教師唔可以體罰﹐神父唔可以懷疑主﹐仔唔可以打老豆﹐
學生唔可以出貓﹗D人以為自己投訴就顯得自己學識好、有教養、關心子女成長,佢
地應投訴埋卡通片—你地幾時見過動物識講野?仲唔係誤導﹐仲唔係教壞細路?真係
愈講愈興﹗﹗﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

嘈﹐你在嗎?睇番早輪D帖,你部Lift事件係唔係已經解掂o左?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我都覺得香港人有時真係雞蛋裡挑骨頭!  無野羅野黎講..

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-6-3 11:40 發表
今日又返番公司,又要俾 d 同事搔擾!  

我開完會啦.....

唉 ...... 比我到有人做錯 step, 但結果係由我頂埋 ...

都唔關我事, 點解要我做埋人地份野喎~~

米奇: 咁你大可搵個靚姐姐同事搔擾返佢o架o麻!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-6-3 12:26 發表
嘈﹐你在嗎?睇番早輪D帖,你部Lift事件係唔係已經解掂o左?

mippim, 嘈嘈係 3 點不露, 所以未必係度! 不過近排佢日日都要早起返學, 所以鬼殺咁嘈!!

頂部

快速美言