遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月23日(星期五) 又到升旗五嘅吹水 post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

佢on sale
又有bluetooth我先想買
但係raincheck得30日,如果30日無貨即係無用

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

原來 raincheck 都有限期架?    咁唔係好 rain 咋喎!  hehehe

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

係呀,我岩岩去咗futureshop攞咗一張啦

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

30日,通常會有貨掛? 佢會唔會專登唔入貨咁賤呢?

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

咁我又唔知呀
因為佢online仲take 緊order
話: ship when in stock

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ok!  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁即管等下佢啦!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

hello 米奇 and 嘈嘈 ~

我都攞住張future shop 嘅rain check 响手, 聽日到期, 啱啱打電話去check 過
我想買個樣嘢, 話大把貨喎, 仲叫我去邊間攞都得, 但我唔會信佢啦, 一定會去
返開呢張rain check 個間度買, 事關以前試過去其他store location 提貨仲比
嗰d 死人sales 寸, 話: 乜你唔知要返去開check 嗰間先可以用到張rain check 嘅咩?
你話激唔激氣吖?嘥晒我d 時間呀!
不過佢有樣好, 就係張rain check 度有件貨嘅SKU number, 可以call 佢地
check 清楚係咪真係有貨先返去.

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Hi JQ,早晨!  您唔係岩岩起身下嘛?  

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-5-22 06:21 PM 發表
hello 米奇 and 嘈嘈 ~

我都攞住張future shop 嘅rain check 响手, 聽日到期, 啱啱打電話去check 過
我想買個樣嘢, 話大把貨喎, 仲叫我去邊間攞都得, 但我唔會信佢啦, 一定會去
返開呢張rain check 個間度買, 事關 ...

你要買咩呀?

唔係間間都得架,我攞嗰時個CS都有remind我

頂部

快速美言