遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月17日(星期六) 米奇閃o左無開 post 嘅吹水 post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

5月17日(星期六) 米奇閃o左無開 post 嘅吹水 post

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-5-16 13:45 發表
hihi 米奇, 難得你出現, 咁由你新post 啦!

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-5-16 15:05 發表
隔咗咁耐都未見米奇開新post 嘅?

唔通我真係咁趕客, 連米奇都走埋?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahaaa!  真係 sorry!  我見等左 10 分鐘都無人覆我,所以我走左去同我老細 phone conference!  講左成粒鐘!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-5-17 03:27 AM 發表

唔通我真係咁趕客, 連米奇都走埋?  

連米奇都比你趕埋呀!!

講笑講笑 ~~ 呢排又真係幾靜, 睇嚟你都要搞吓game 先得喇!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-5-17 06:31 AM 發表
hahaaa!  真係 sorry!  我見等左 10 分鐘都無人覆我,所以我走左去同我老細 phone conference!  講左成粒鐘!

等10 分鐘咋, 嘈嘈成日等幾粒鐘都冇人覆架陰功!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我呢排仲係好忙呢!  今個禮拜又破記錄,上星期六日一,三日內做左 41 個鐘,跟住果幾日連埋今日,再 OT 多 44 個鐘,過去一星期,共做 85 個鐘!!    呢 d 真係叫做日做夜做呢!

頂部

sonice (心靈寫譜師)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 26

精華 1
帖子 805
積分 304   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-23

咁好恐佈下和。
如果我份工﹐3日做40個鐘既話﹐可以連續放4日假﹐你就無咁好彩啦﹐仲要OT

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我今日下午打去 immigr. office 問我 new work permit processing time and status ...  佢話佢地唔收 money order   我個 application 要bound back ...  要有銀行 receipt  

我寄 jor 成個幾月啦 ...  而家先 bound back ...  我 work permit June 過期啦   

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我到咗seattle啦,好tired呀
我住bellevue,不過都會出seattle食seafood
希望有間好食啦!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-5-17 10:11 AM 發表
我今日下午打去 immigr. office 問我 new work permit processing time and status ...  佢話佢地唔收 money order   我個 application 要bound back ...  要有銀行 receipt  

我寄 jor 成個幾月啦 ...  而 ...

咁大件事!! 依家都月中lu 喎, 咁你咪要好快搞返掂佢?真係慘情!!
你地東岸嗰邊個immigration office 點做嘢架!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2008-5-17 10:41 AM 發表
我到咗seattle啦,好tired呀
我住bellevue,不過都會出seattle食seafood
希望有間好食啦!

係喎, 你今日嚟喎, 响seattle shopping and 玩得高興d 喇 ~

頂部

快速美言