遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

天藍競賽
 競賽類型: 以回覆參加
 截止參加競賽日期: 2008-6-25 12:00 AM
 競賽獎項:
10 題全中:   20  XG
答對7-9 題:   15  XG
答對3-6 題:   10  XG
 參賽獎: 沒有
 本競賽餘下未頒發的 XG 獎金: 不限
 頒獎日期: 2008-6-26 08:22 AM
標題: [6月25日截止]娛樂聊天遊戲 - 四大天王金曲大比拼 II
ccwli     Rank: 3
青出藍
性別 女
UID 1336

精華 0
帖子 19
積分 164   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-19

01)金曲名:           
02)金曲名:         
03)金曲名:           
04)金曲名: 真永遠         
05)金曲名: 情深說話未曾講                          
06)金曲名: 愛的呼喚         
07)金曲名: 你的名字 我的姓氏         
08)金曲名:           
09)金曲名: 夏日傾情         
10)金曲名: 哪有一天不想你

勝出帖子: 答對3-6 題

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

doggiekitty: 霸番個頭位先, yeah...
flash2man: 好多都唔識呀......
koon1218: 點解我聽唔到歌既, firefox n IE都係一樣...
woodstock: 因為我upload 歌個site down 咗呀, 我諗聽日會有番呱........
ah_cho: 今晚得閒先嚟對付你!
winnie712hk: 點解都係聽唔到ga??
ah_cho: 係呀係呀,又死咗link啦
Edmund: can't hear anything...... :pn10:
winnie712hk: 點解人地聽到我仲係聽唔到既,唔通係我部電腦有問題:pn10: :pn10:
Edmund: 我都一样聽唔到...
o00o:
o00o:
o00o: 聽唔到點玩呀 ... 老細
mickeyGoUp: 請問聽唔到既朋友,係點聽唔到呢? 有無 error msg? 見唔見到個 player?
winnie712hk: 見到個player,不過按play後一d反應都冇,之前果幾次玩,係load到100%之後就會聽到
vampire: 我都一样聽唔到...
Edmund: yup...all just 0%........can't load to 100%
mickeyGoUp: 唔該晒! 仲研究緊點解.. winnie 您之前聽到時係唔係用同一電腦呢?
mickeyGoUp: 可唔可以幫手 test 下以下既第7帖既 LIPS 聽唔聽到呢? (click on the LIPS icon) thx!
mickeyGoUp: http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=26032&page=1#pid159899
francais: 全部load唔到~投降~~
Edmund: mickeyGoUp,第7帖既LIPS我聽到啊~
Edmund: 原来要用firefox先可以load到d歌....but i don hav firefox啊~ T__T
winnie712hk: 我係用同一部電腦ga,至於第7帖既LIPS有一段字,但係按唔到既
winnie712hk: This post contains LIPS. Either you have not logged in or you do not have permission to listen.
winnie712hk: sorry!!原來我之前未login,第7帖既LIPS我聽到呀
mickeyGoUp: winnie 係用 IE 定 firefox 呢? Edmund 我試過 IE ok 喎,不過我係用 IE6.
woodstock: 我改咗個due date, 希望大家都玩到!
winnie712hk: 我用緊IE7呀,不過都係唔得.
francais: 繼續唔得~~繼續投降~~
Geai: same here cant load
ah_cho: 我投降啦,試埋屋企部PC,都係得0%
o00o: 都仲係聽
o00o:
o00o:
o00o:
o00o: 聽唔到 wor ~~~ 點玩呀
ccwli: 很難呢! 有很多很熟,但都不記得名字. 有一些根本是不知道!

最後回覆日期: 2008-6-23 03:31 AM
  編輯帖子
快速美言