遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月2日 (星期五) 舞動奇跡嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

5月2日 (星期五) 舞動奇跡嘅吹水post

舞動奇跡第二季又殺到喇, 一個字:正!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

haha ...  JQ u watch 舞動奇跡 ka ?   nice one ...   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

真係咁好睇?

我只係睇o左第1輯最後幾集咋! 記得謝天華o個pair 真係跳得好好睇!

btw, 我無記錯的話 JQ 鐘意王喜? 佢有少少意外呀, 有高山症同炒車, 但個人就無乜大問題!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

yea yea    i saw the news too ...  

thx god he is alrite ...    the accident was kinda serious

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我做到死死o下 ............
今日唔係開會就趕report ........ 救命呀!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-5-2 04:06 AM 發表
haha ...  JQ u watch 舞動奇跡 ka ?   nice one ...   

係呀, 我好鐘意睇呢個show 架, 點知等極都唔見天藍有得down,
真係想懶d 都唔得, 咁咪自己死死地氣去第二度揾囉.
出到第4集喇經已, 我响綜藝嗰邊出咗post, 依家仲有大把seed,
要download 就好趁手喇 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-5-2 04:21 AM 發表

真係咁好睇?

我只係睇o左第1輯最後幾集咋! 記得謝天華o個pair 真係跳得好好睇!

btw, 我無記錯的話 JQ 鐘意王喜? 佢有少少意外呀, 有高山症同炒車, 但個人就無乜大問題! ...

真係咁好睇架, 我睇完第一季之後差d 迷上謝天華呀!

你又真係幾好記性喎, 我好似提過一次鐘意王喜, 咁你都記得, 真係利害呀!
我都知佢冇事, 初初知道呢單嘢真係嚇一嚇, 好彩個人唔係傷得太重, 希望佢快d 好返啦 ~

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-5-2 04:59 AM 發表
我做到死死o下 ............
今日唔係開會就趕report ........ 救命呀!!

你公司經常都係咁架啦, 你都慣晒, 唔洗叫救命la fa ~

最後編輯: woodstock : 2008-5-2 05:09 AM

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Hi hi....I'm home again....I'm d/l+ing...hope it will done quicly

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Does anyone here good at Sudoku????

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-5-2 08:08 AM 發表
Does anyone here good at Sudoku????

haha ....   nope    i hate Sudoku ...     

why ...

頂部

快速美言