遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 4月26日 (星期六) 天陰陰無乜心機嘅吹水post
Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

you all, i  just got this link from a friend, haaa..., i did poorly on it.

http://www.daihung.com/blog/adquiz

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-4-26 04:14 AM 發表

mt

今日有無返工呀?

梗係有 ...  有得返就返 lar    下 week 又死 jor

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Coolio 於 2008-4-25 16:34 發表
true, i usually wait til the price drops down to an affordable price....like with the blu ray disc player...from $1K to currently at $400, but mostly won't get one til $200 or so..

係呀, affordable就算啦, 唔好諗咁多!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-4-25 16:41 發表
梗係有 ...  有得返就返 lar    下 week 又死 jor

o下? 見妳咁返工, 以為係好的開始添!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Coolio 於 2008-4-25 16:35 發表
you all, i  just got this link from a friend, haaa..., i did poorly on it.

http://www.daihung.com/blog/adquiz

你是半個電視廣告迷﹗
你有61分,看來某程度上你是半個電視廣告迷吧!

你喜歡看電視之餘,也有留心電視節目之間所播放的廣告。得到這樣的分數,也許有些不太突出的廣告你沒有留意。沒關係的,這不是你的錯,是廣告商拍攝得不夠吸引罷了!:)

但睇唔返答案喎, 只見到幾個咋!

最後編輯: ultraegg : 2008-4-26 06:16 AM
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

閃一閃先!
今日都好多嘢做呀,慘!

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

<你有61分,看來某程度上你是半個電視廣告迷吧!>

heck, i scored 47 pts...

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-4-26 05:55 AM 發表

o下? 見妳咁返工, 以為係好的開始添!

lee 個 week 多 function ...  我返 banquet   

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-4-25 11:09 PM 發表

去咗訓? 妳去o左煲劇咋? 成10集未睇喎, 妳仲有時間訓咩?

係喎, 呢幾日咁靚真係唔諗諗計先得?

btw, 米奇行開幾日, 佢未必咁準時check, 妳個廣告可能無咁快出到街喎! ...

尋晚去咗訓, 所以依家一入屋咪繼續煲囉 ~

唔緊要啦, 我諗一向有玩開嘅member 會自己發現個game 架喇 ~

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-4-25 07:27 PM 發表

尋晚去咗訓, 所以依家一入屋咪繼續煲囉 ~

唔緊要啦, 我諗一向有玩開嘅member 會自己發現個game 架喇 ~

四大天王估歌仔!

頂部

快速美言