遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [.已處理] 問
flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

嘩!乜發生咁大件事呀!?

呢幾日我個傷勢都未係好好多,所以好多日都冇上黎,打字好辛苦呀...又要爬起身打字,傷口會隱隱所痛....

首先多謝咁多位厚愛先,不過你地對我嘅關愛,我實在回報唔到俾你地,因為我將會逐步咁離開呢度,由一日黎十幾次,變下變下,一日黎日次,遲啲又會幾日黎一次,以後就可能幾年黎一次,到最後......

米奇,其實我都唔想再理呢啲事,呢單件其實係我自己點火頭在先,不過小神哥唔追究,我都唔想再鬧事,件事就此完結吧啦......

唔打喇...我要休息喇。

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #21 flash2man 的帖子

阿閃 (flash2man),看到您的回覆真好!  要您在養傷中對此事作出回應,實在很抱歉!!!  但這也是沒辦法中的辦法,請您原諒!  

我相信其他幾位會員最近所提出的 "投訴" 也是出自過份關心的原固。 既然連當事人也提出把事情就此了結,各位抱不平的朋友也大可放下心頭大石吧?

以下是對 flash2man 的話,所以會用廣東話:

阿閃,您受傷後都未有機會慰問下您,真係唔好意思呢!  近來實在真係太忙喇!!  不過點都好,希望您快 d 好返啦!

我明既,人各有志,尤其係您會開始有自己既公司同事業,生活一定會比依家更忙。 得閒咪入黎同班舊朋友聚聚囉!    千其唔好發左達唔記得我地就得勒!  

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

OK嘅,得閒黎澳門搵搵我囉!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #23 flash2man 的帖子

好呀!  我上一次去澳門,係三年多前,果次去得好趕,即日來回!  加上而家又起多左咁多酒店,真係想再去架!!  到時可以搵您同比比出黎飲野!  

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

橫艾: 处理不当
焉逢: 贊成
端蒙: 給個期限
端蒙: 今天的也完成 焉逢負責下載區

最後回覆日期: 2008-4-5 10:44 AM
  編輯帖子
快速美言