遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

天藍競賽
 競賽類型: 以回覆參加
 截止參加競賽日期: 2008-4-13 12:00 AM
 競賽獎項:
全中:   20  XG
答中5 題:   15  XG
答中4 題:   12  XG
答中3 題:   9  XG
答中2 題:   6  XG
答中1 題:   3  XG
 參賽獎: 1 XG (凡參加此競賽者﹐辦獎時均會獲贈參賽獎)
 本競賽餘下未頒發的 XG 獎金: 不限
 頒獎日期: 2008-4-13 11:11 AM
標題: [4月13日截止]娛樂聊天遊戲-木村劇集知多少
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

1) 劇集名:
2) 劇集名: Hero         
3) 劇集名:          
4) 劇集名: 華麗一族      
5) 劇集名: 冰之驕子         
6) 劇集名: Engine

第一同第三 ...  唔記得 jor ...  

勝出帖子: 答中4 題

參賽獎: 1 XG

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2008-4-6 06:30 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
1) 劇集名 : 美麗人生(Beautiful Life)         
2) 劇集名 : Hero           
3) 劇集名 : 從天而降億萬顆星星(空から降る一億の星)        
4) 劇集名 : 華麗一族(華麗なる一族)         
5) 劇集名 : 冰上悍将(PRIDEプライド)           
6) 劇集名 : 飆風引擎(Engineエンジン)

勝出帖子: 全中

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

1) 劇集名 :         
2) 劇集名 : Hero           
3) 劇集名 :         
4) 劇集名 :         
5) 劇集名 : Pride           
6) 劇集名 :

仲辛苦過返學時搵資料做功課呀!

我最多係搵到呢2個咋!

勝出帖子: 答中2 題

頂部

快速美言

43  2/2  <  1  2 

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

doggiekitty: I spent 3 hours to search ga.
francais: 到最後先發覺... 我唔記得佐玩... 算啦...
woodstock: 咩咩, 都提咗你識幾多寫住幾多先架啦, 唔緊要, 玩part 2都一樣啫!

最後回覆日期: 2008-4-13 11:07 AM
最後編輯日期: 2008-4-8 11:19 PM (woodstock)
 43  2/2  <  1  2 
  編輯帖子
快速美言