遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 各位又好耐冇見呀
flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

各位又好耐冇見呀

幾呢日我去左長隆玩,發生左一件事,搞到住左兩日醫院。

事關當日我去睇d野生動物,見到有一名工作人員正在餵食物比一隻叫"相相"嘅獅子食,點知隻獅子攻擊呢個工作人員,於是我就立即入去幫手,一入到個籠度,個工作人員已經跌左喺地下,斷咗隻右手,但係隻獅子對住我地仇視,跟住入飛奔過黎,於是我走唔切,就係咁打佢。結果隻獅子比我打斷左隻門牙,不過我就嚴重啲,我比佢爪傷左右胸,已經算好彩架喇...好彩就係我睇《太極》裡面趙文卓啲太極先至可以化險為夷。

所以各位以後去動物圓見到工作人員比動作打,記得唔好幫手住,睇定啲先再算。

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

O下?

咁你依家無事啦?

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-3-30 10:35 PM 發表
O下?

咁你依家無事啦?

而家喺屋企休養緊...
最近有小小感冒...訓多幾日應該冇事....

有心了....

頂部

風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

喺我昏迷嘅時候...我隱約見到肥姐...佢揮手叫我過去...之後我行左過左...佢同我傾左一陣計...之後佢又話帶我去一個好好玩嘅地方...我諗住跟住佢去,誰不明有隻拉住我...我好似見唔到佢個樣...但係我肯定佢係男仔黎架...佢個身高好高...冇錯...係佢...我諗左好耐...我先至記得佢係邊個...馬德鍾...

到我醒返嘅時候,我就已經喺屋企,我見到馬德鍾張 POSTER... 我起身...啊...唔得...個傷口好痛...痛到好似比火燒咁...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

o下? 你講到咁神化?

頂部

橫艾     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 45120

精華 0
帖子 56
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-3-16

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-3-31 09:21 AM 發表
o下? 你講到咁神化?

各位可以參考一下這個連結的第五帖和第十帖

http://www.lipscorner.com/viewth ... &extra=page%3D1

最後編輯: 橫艾 : 2008-3-31 04:35 PM

路見不平我來也
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

彊梧: 橫艾姊 今天我的任務完成
昭陽: I like your post! Thanks!!
昭陽: 下載區啥負責
橫艾: 見帖就灌
焉逢: I like your post! Thanks!!
尚章: 申冤呀
尚章: http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=27061&extra=&page=2

最後回覆日期: 2008-4-9 02:03 AM
  編輯帖子
快速美言