遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: 最美麗的第 7 天  (單選) [參與投票的會員]
Jessie
  2 (22.22%)
Sasa
  7 (77.78%)
對不起,您無權投票。

標題: 最美麗的第 7 天
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

最美麗的第 7 天

呢排睇 最美麗的第 7 天 成日比人問 ...

如果你係 Don 你會揀 Sasa OR Jessie ?

如果我係 Don   我梗你揀 Sasa lar ...  Don 都唔鍾意 Jessie

我諗男性會揀 Jessie    女性會揀 Sasa

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

呢套我有睇呀, 我都係會揀 Sasa 囉 ~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

我會揀周麗琪隻狗狗,好可愛呀!~

頂部

doggiekitty     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 44587

精華 0
帖子 152
積分 854   詳情

閱讀權限 50
註冊 2008-1-23
來自 Animal Planet
狀態 離線

我也選 Sasa, 因為Ah Don 對 Sasa 的愛是無條件, 是真心真意, 且不存私心.  而 Ah Don 對 Jessie 祇為著一桶金, 試問這樣的愛會永恆嗎?  再加上Ah Don 已認為,要靠自己在事業上努力, 那桶金已不再重要, 真愛才是他渴求的東西.

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

sasa 靚女,不嬲都好鐘意佢

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我剛睇完, 唔知係咪男女有別呢?

我會揀 Jessie. 原因當然唔係因為佢係一桶金 .....  其實都有少少!

最大原因係 Jessie 真係真心真思完全咁為 呀Don 負出, 事無大少都以佢為中心/出發點! 試問有咁o既女友, 真係好幸福o架!

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2008-4-1 10:41 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
我都係會選sasa, 雖然開始時唔係好中意佢,覺得佢好過份...

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

sk128: Thank you! Good post!
sk128: Thank you! Good post!
橫艾: 謝謝您無私的分享!!!
游兆: I like your post! Thanks!!
徒維: 最美麗的第 7 天
ultraegg: 似乎係得一個男仔會搵jessie喎

最後回覆日期: 2008-4-2 11:49 PM
  編輯帖子
快速美言