遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 我屋企收養既貓貓
  Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

我屋企收養既貓貓

呢隻貓~~~係我屋企收養架~~不過唔會困住拒地~但係拒知道我屋企=拒既屋企, 唔會走去第2度~
雖然拒地唔係名種貓,但都好聽話同好乖既~ 我老豆一喵~拒地就會行出黎架啦~

我走左之後好掛住拒呀 ~所以成日叫我老豆影多D拒既相比我睇~~~

尋日又收左一堆video同相~~所以想同大家分享下~~~ ;)
呢兩張係近排影既

曬太陽中.....

呢張係拒細個D果陣影..(07年10月時)

呢張再耐D~~~(07年9月時)

呢張好細個時影, 已經唔記得幾時.....:embs: 果陣拒爬左上去D高既地方唔敢落返黎

呢個我諗拒出世後個幾月時影~果時拒勁驚人~成日一見到人就閃...

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2008-3-8 06:03 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
嘻嘻....so cute....好似tiger仔啊~

頂部

wendylo1234     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 44565

精華 0
帖子 187
積分 809   詳情

閱讀權限 50
註冊 2008-1-21
來自 寵物國
狀態 離線

She seems a little bit thin but healthy, she should eat more. Well maybe she is too active. She is very cute though!

woodstock :
香港d 貓係咁上下大隻架喇, 可能天氣熱, 食極都唔會太肥, 幾好架, 如果我屋企幾隻嘢有咁窈窕就好喇 ~

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘩, 佢d 色好靚喎, d 紋好清楚呀!

呢隻係咪就係你以前提過嘅嗰隻自來貓呀?

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

哈哈
又真係好得意喎
其實佢係當你地屋企係個窩的話
都等於放養,呢隻貓貓屬於你屋企的家貓架喇

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

woodstock: RMK added for wendylo1234 - PID 162032 [ view ]

最後回覆日期: 2008-3-9 03:06 PM
  編輯帖子
快速美言