遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [推薦] [入手分享] 新鞋,高崢鞋救星
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

[入手分享] 新鞋,高崢鞋救星

帖子標題 新鞋,高崢鞋救星
主題分類 入手分享

岩岩去supermarket買野既新發現,真係好好好正

呢隻要叫:ACTIV-FLEX™ BLISTER BLOCK® Stick
Its natural based lubricating formula reduces rubbing on skin to prevent blisters. It’s invisible so it’s ideal for open shoes and it’s easy, non-messy to apply.
我買左$8 can (大概$60hk)
用法係出門口前搽落隻腳度,多數係鞋邊"策"腳既地方
佢就會形成一個蠟coating
我用左發覺好過用cushion貼或者膠布,因為方便好多
好值得推介

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

米妮話佢一定要試試!  試完再報告啦!  唔該您先!!!

ah_cho :
我估搽0係隻鞋度都得
以前都聽人講過話會將d蠟燭蠟搽落隻鞋度
著左無咁"戒"

頂部

Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

好似好正甘
唔知US 有無得賣

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

雪貓,應該有呢!  CVS online 有,咁間 store 都會有卦?

[url]http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=408458&previousURI=/CVSApp/cvs/gateway/search?ActiveCat=499[/url][/url]^Query=blister^Click+to+go+to+search+results..x=0^Click+to+go+to+search+results..y=0^Click+to+go+to+search+results.=submit

最後編輯: mickeyGoUp : 2008-3-9 06:03 AM
頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

男仔用得唔得架?因為我發覺我對皮鞋都會"策"腳呀......

ah_cho :
梗係得啦
搽咗係透明架,行出街都無人知你用咗啦
不過男仔唔係會著襪咩?都會著得唔舒服?

頂部

Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

CVS.....好麻煩又要入會先買得野

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
ah_cho :
梗係得啦
搽咗係透明架,行出街都無人知你用咗啦
不過男仔唔係會著襪咩?都會著得唔舒服?

最幣係連襪都磨穿兩對呢......

ah_cho :
你對咩鞋嚟㗎?啲料咁差既?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #6 Snowcat 的帖子

CVS 買野要入會架咩?  Drug Store 黎咋喎。 係 d 特價野先要用 card 之嘛!  同埋如果您無 card,個 cashier 通常會用佢果張幫您 scan。 您係唔係誤會左係第二間 CVS 呢?  NY 好似興第二間... Duane Reade?

頂部

yuywl1911     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 53667

精華 0
帖子 13
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2012-6-28

發表於 2012-7-4 03:50 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 yuywl1911 為MSN好友 通過MSN和 yuywl1911 交談
头大~~~~~``

孕妇防辐射服

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

ah_cho: RMK added for mickeyGoUp - PID 161605 [ view ]
ah_cho: RMK added for flash2man - PID 162813 [ view ]
ah_cho: RMK added for flash2man - PID 162891 [ view ]

最後回覆日期: 2008-3-14 09:17 AM
  編輯帖子
快速美言