遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: 淫褻照風波  (單選) [參與投票的會員]
陳文媛
  0 (0.00%)
張柏芝
  0 (0.00%)
鐘欣桐
  3 (30.00%)
陳冠希
  7 (70.00%)
對不起,您無權投票。

標題: 淫褻照風波
  牛丸     Rank: 3
青出藍 (牛柏葉)
性別 保密
UID 174

精華 0
帖子 1836
積分 256   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2008-2-13 01:49 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 牛丸 為MSN好友 通過MSN和 牛丸 交談
淫褻照風波

事件有4名受害者,大家認為誰最不值得原諒?

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

點解唔POST 埋D 偷相既人- -

BUT 如果得4個, 我會 CHOOSE 哂3位- -除了PG

頂部

sonice (心靈寫譜師)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 26

精華 1
帖子 805
積分 304   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-23

完全唔知呢個post想點@_@

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/1/1/637843/1.html

本報交淫審處評定 鍾亦天控罪或不當

立法會議員涂謹申認為,若查清律政司檢控鍾亦天發放的照片,只屬不雅而非淫褻,警方有責任盡快主動向裁判官披露事實,讓裁判官再考慮鍾的保釋申請,「正如你拉一個人賣白粉,但最後發現原來只係賣麵粉,無理由不告訴法庭,讓被告繼續還押」。

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 sonice 於 2008-2-13 10:22 PM 發表
完全唔知呢個post想點@_@

係囉, 到底為咩開呢個post?嚴格嚟講上面4 位都算受害人, 冇咩話原唔原諒喎.

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

其實牛丸都講左佢地4個都係受害者

最唔值得原諒就係阿gill啦,"很天真很傻"
陳生影d相係個人興趣同私隱
但係阿gill咁樣行出黎對公眾,所謂交代,"很天真很傻",我覺得係教壞細路
令d小朋友以為用"很天真很傻"呢個理由就代表一切

呢個唔係excuse,我覺得有做過(我無講話做錯呀),一係認 (陳生咁),一係就唔好比意見,唔出聲就算 (好似其他女仔咁)

但係都唔應該講d低能excuse啦

頂部

快速美言